Vredesfeesten: 75 jaar vrede vieren samen met De Romeo's en Isabelle A

We vieren de 75ste herdenking van het einde van WOII met een grootse optocht over de Bredabaan, een re-enactment in Bouckenborghpark en ambiance in de feesttent.

Merksem Zingt

Ook dit jaar wordt er tijdens het weekend van de Vredesfeesten stevig meegezongen in Merksem. Op vrijdag staat de tent in het Bouckenborghpark weer open voor iedereen die zich eens goed wil laten gaan op leuke meezingers. Ambiance verzekerd!

De toegang tot Merksem Zingt is gratis. Vanaf 20 uur is iedereen welkom in de feesttent. Bij je aankomst krijg je een zangkrantje zodat je de teksten kan volgen en uit volle borst kan meezingen. Wim Leys en zijn band openen het feest en daarna weerklinkt er de ene na de andere meezinger door de tent.  

Feesttent Bouckenborghpark
vrijdag 4 oktober 2019 vanaf 20 uur
gratis

 

Parade

We herdenken de bevrijding van Merksem 75 jaar geleden met een parade van militaire voertuigen en re-enactors over de Bredabaan. Kom mee juichen langs het parcours en stap mee naar het Bouckenborghpark. Daar vliegt voor de gelegenheid een gevechtsvliegtuig uit WOII over.

Na de parade kan u de voertuigen nog bezichtigen in de Gaston Berghmansdreef.

start op het Burgemeester Jozef Nolfplein, via de Bredabaan naar het Bouckenborghpark​
zaterdag 5 oktober om 13.30 uur
gratis

Re-enactment

Beleef het verleden tijdens een re-enactment van de bevrijdingsgevechten aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Spanning en sensatie verzekerd!

Gaston Berghmansdreef
zaterdag 5 oktober omstreeks 14.30 uur
gratis

Ambiance in de feesttent

Lia Linda en The Melodymakers zorgen ’s namiddags voor een toffe sfeer in de feesttent. Tussendoor krijgt dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva met zijn plaatjes de dansvloer vol.

’s Avonds kan u genieten van de swingende muziek van de Lou Roman Band met dit jaar De Romeo’s als speciale gast. Een niet te missen feest!

  • Dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva – 16.30 tot 17 uur | 18 tot 20.30 uur | 21.30 tot 22 uur
  • Lou Roman Band met Isabella A – 20.30 tot 21.30 uur
  • Lou Roman Band met De Romeo’s – 22 tot 22.45 uur

gratis

Vuurwerk

Voor we de nacht induiken genieten we traditiegetrouw van een prachtig vuurwerk.

Kasteel Bouckenborgh​
zaterdag 5 oktober om 23 uur
gratis

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!