Een gezin met vuurstokjes

Wandel mee naar de opening van Wintervuur

Dit jaar komt het stadsfestival Wintervuur naar de Merksemse grens. Stap op 28 december mee in een feestelijke stoet naar de opening van het festival en geniet van een gratis vuurspektakel. 

Wintervuur, het bekende winterzusje van de Zomer van Antwerpen, strijkt dit jaar neer aan de voet van de fietsersbrug, aan de kant van het Lobroekdok. U kan er een week lang genieten van de beste internationale theater- en muziekvoorstellingen, kinderanimatie en kunstinstallaties. 

Om het festival op 28 december feestelijk mee te openen, organiseren we een stoet vanaf het districtshuis Merksem richting het festivalterrein. Vanuit drie districten start een wandeling, om tegelijk aan te komen en te genieten van een gratis vuurspektakel. Diezelfde avond is er ook een gratis optreden van de Antwerp All Star Band in ‘The Barn’.

U wandelt niet alleen. De Koninklijke Harmonie Bart zorgt voor een muzikale noot, er wandelt een Merksemse reus mee en er worden lichtfakkels voorzien. Wie vooraf inschrijft, krijgt gratis chocomelk of Glühwein aangeboden.

Kortom, het is een ideale gelegenheid om er samen met familie, vrienden, buren of clubleden een gezellige winteravond van te maken. 

Praktisch

We verzamelen op zaterdag 28 december om 18 uur op het Burgemeester Jozef Nolfplein. 
20 minuten later vertrekken we richting Wintervuur, waar we omstreeks 19 uur zullen aankomen.

Inschrijven 

Schrijf in voor de lichtstoet via cultuurantenne.merksem@antwerpen.be of 03 338 72 06. Vermeld met hoeveel personen u zal deelnemen. 

Meer info

Meer informatie over Wintervuur kan u vinden op www.wintervuur.be. 
Contacteer de cultuurantenne van Merksem voor meer info over de stoet. 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!