Week van de Poëzie

Week van de Poëzie - Op avontuur

Op avontuur, dat is het thema voor de Merksemse Week van de Poëzie 2019. Wat betekent avontuur voor u? En welke avonturen maakte u recent of al langer geleden mee? Vertel erover in een gedicht of toon het ons met een toffe foto. 

Uw gedicht of uw foto in het park en in een originele publicatie?

Tijdens de Week van de Poëzie eind januari vindt u de grappigste, leukste, mooiste en meest ontroerende gedichten terug in een mooie publicatie die u gratis kan afhalen in het districtshuis, bib Park en het cultuurcentrum. Bovendien kan u een poëzieroute volgen in het Gemeentepark Roosendael en zo de geselecteerde gedichten en foto's op grote borden bezichtigen. 

Wie kan deelnemen?

Iedereen die in Merksem woont, werkt, naar school gaat of is aangesloten bij een Merksemse (foto)club kan een gedicht en/of een foto aanleveren.

Hoe deelnemen?

  • Stuur voor 1 november 2017 een eigen gedicht of foto door.
  • Geplagieerde gedichten en foto's komen niet in aanmerking.
  • Uw gedicht bestaat uit maximum 20 lijnen getypte tekst in een Word-bestand.
  • Uw foto moet minstens 300 dpi of 1 MB groot zijn.
  • Vermeld uw naam, leeftijd en adres.
  • Mail naar poezie.merksem@stad.antwerpen.be, geef een getypte tekst of een digitale drager af aan de infobalie van het districtshuis met de vermelding 'Week van de Poëzie' of bezorg ons uw gedicht met de Post (Cultuurantenne, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem).
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!