Wie krijgt de Merksemse Cultuurprijs 2018?

Was u het afgelopen jaar verbaasd, verbluft of verrast door cultuur in Merksem? Dat verdient een prijs! Stuur uw nominatie voor 1 september 2018.  

Merksem telt tal van culturele initiatieven. Van de jaarlijkse tentoonstelling van de fotoclub over muzikale workshops voor kinderen en streetart tot kunst in de ateliers bij de mensen thuis. En alles wat daar tussenin zit. Om de culturele creativiteit en ondernemingszin in het district toe te juichen en te belonen, reikt het district Merksem jaarlijks de Cultuurprijs uit.

Wil u iemand belonen voor zijn inzet, ondernemingszin of realisaties, of een vereniging een pluim geven? Laat ons voor 1 september weten wie u wil nomineren voor de Merksemse Cultuurprijs 2018. De prijs zelf wordt uitgereikt op maandag 8 oktober.

Jongerenprijs

Vorig jaar werd voor de eerste keer de Cultuurprijs voor jongeren uitgereikt. Ook dit jaar zetten we graag weer een cultureel initiatief door of voor jongeren in de bloemetjes. Voor deze prijs kan u jongeren tot 30 jaar oud nomineren of verenigingen en initiatieven die zich richten op deze doelgroep.

Hoe nomineren?

Stuur voor 1 september een mail naar de cultuurantenne van het district Merksem via cultuurantenne.merksem@stad.antwerpen.be of bel 03 338 72 71.

Vermeld wie u wil nomineren en waarom, en de contactgegevens van de genomineerde persoon of vereniging.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Christiane.Billiet@outlook.com

De mooie muur schilderingen , de mensen blijven toch elke keer stilstaan en bekijken het , ken wel de namen niet van deze schilders .