Markt in Merksem
Markt in Merksem

De wekelijkse markt in Merksem vindt plaats op dinsdag op het Sint-Franciscusplein en in de omliggende straten.

Lichtkrant op de Bredabaan in Merksem
Straatfeest via Stadsmakers
Stadsmakers Merksem

Stadsmakers helpt bewoners om zelf initiatieven op te zetten en te organiseren. Een propere woonomgeving met overal bloemen en planten, keuvelende buren en spelende kinderen. Het kan in elke straat!

Ontmoetingscentrum Merksemdok
Merksemdok

Merksemdok is een cultureel ontmoetingscentrum van de stad Antwerpen en de thuishaven van onder andere taalwerking Babylon, armoede- en vrijetijdsnetwerk Blinken en Kinderhaven.

Ingang bibliotheek Park
Bibliotheek Park

Bibliotheek Park is de districtsbibliotheek van Merksem. Ze bevindt zich tegenover het zwembad en het oude kerkhof, Tussen Park Bouckenborgh en het park van Merksem.

Cultuurcentrum Merksem

Cultuurcentrum Merksem zoekt nieuwsgierig naar het beste van district en stad. Het is een open huis voor talent, kunstenaars, ontmoeting, liefhebbers en vooral heel veel feest.

Buurderijk Merksem
districtshuis Merksem
Districtshuis van Merksem

Uw district hecht veel belang aan klantvriendelijke dienstverlening. De districtswerking is dé toegangspoort tot stedelijke diensten zoals communicatie, jeugd, senioren, cultuur, sport, stedelijk wijkoverleg en openbaar domein.

Woonzorgcentrum Melgeshof
Woonzorgcentrum Melgeshof

In de 17 woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen kunt u kiezen uit verschillende opties: enkel overdag komen, tijdelijk bij ons verblijven of in het woonzorgcentrum komen wonen. In een kamer die u naar uw eigen wensen inricht of in een zorgfla ...