Buurderijk Merksem

Buurderij Merksem: verse producten van boeren uit de buurt

Sinds 15 juni heeft Merksem zijn eigen Buurderij. Elke week kan u verse groenten, fruit, gebak, honing en nog veel meer producten van boeren uit de streek kopen. Op de website van Boeren en Buren plaatst u een bestelling. Die kan u op woensdagavond van 17 tot 18.30 uur afhalen in De Volkslust. 

Een Buurderij is een markt en een ontmoetingsplaats. Lokale boeren en ambachtslieden geven hun producten in via de website. Vervolgens maken klanten een keuze uit het aanbod en betalen online. De producten kunnen elke woensdagavond worden afgehaald in zaal De Volkslust. Die afhaalmomenten zijn ook de ideale gelegenheden om kennis te maken met de boeren achter uw producten. Naast groenten en fruit kan u bij de Buurderij ook vlees, honing of gebak vinden.

Via de Buurderij komt u terug in contact met de boeren, imkers, brouwers en bakkers achter uw voedingswaren. En u geeft landbouwers en ambachtslui uit eigen streek een duwtje in de rug met uw aankopen.

Praktisch

U bestelt uw producten via de website van Boeren en Buren. Elke woensdagavond van 17 tot 18.30 uur kan u uw producten afhalen in De Volkslust.

Buurderij Merksem
De Volkslust
Van Heybeeckstraat 26
2170 Merksem