Vaartkaai onderbroken - werken aan bruggen Gabriel Theunisbrug

De geplaatste bruggen van de Gabriel Theunisbrug worden afgewerkt met beton. Het storten van de beton gebeurt in de nacht van 29 op 30 oktober en van 6 op 7 november. Eens de beton voldoende uitgehard is kan de bekisting verwijderd worden, dit gebeurt tussen 18 en 22 november. Op dat moment is de Vaartkaai zowel 's nachts als overdag afgesloten voor doorgaande verkeer. Ook op de Carrettestraat, Duvelshoek en de Eugeen Meeusstraat is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

Storten beton bruggen

In de nacht van 29 op 30 oktober en in de nacht van 6 op 7 november wordt beton gestort op de werf van de Theunisbrug. Hierdoor is de Vaartkaai tijdens beide nachten afgesloten voor het verkeer tussen 19 uur tot 7 uur. De Carrettestraat, Duvelshoek en Eugeen Meeusstraat lopen dood op deze werken. Het verkeer volgt een omleiding via de Ingenieur Menneslaan en de Groenendaallaan. Fietsers en voetgangers kunnen steeds de werken passeren via het jaagpad. 

Verwijderen bekisting beton

Nadat het verse beton is uitgehard wordt tussen 18 en 22 november de bekisting verwijderd. Tijdens deze werken is de Vaartkaai afgesloten voor het doorgaand verkeer, zowel overdag als 's nachts. De Vaartkaai wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De Carrettestraat, Duvelshoek en Eugeen Meeusstraat lopen dood op deze werken. Het verkeer volgt een omleiding via de Ingenieur Menneslaan en de Groenendaallaan. Fietsers en voetgangers kunnen steeds de werken passeren via het jaagpad. 

Meer info

Slim naar Antwerpen
www.slimnaarantwerpen.be

De Vlaamse Waterweg
www.vlaamsewaterweg.be

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!