vijftigers (mannen en vrouwen) slaan met drumstokken op een yogabalSigrid Spinnox

Sport en Beweeg Mee: sport voor volwassenen

Sport en Beweeg Mee is een divers sportaanbod in alle districten voor iedereen van 18 tot 108 jaar. Werken aan uw conditie, gezond blijven of gewoon samen genieten van uw favoriete sport? Neem een kijkje in ons aanbod en maak uw keuze!

Schrijf in voor het aanbod van dit najaar.

U kan nu inschrijven voor het najaarsaanbod van Sport en Beweeg Mee. Klik op onderstaande knop, maak uw keuze en schrijf in voor sportieve lessenreeksen in uw buurt aan een voordelig tarief.

Goed nieuws!

Wegens het succes van de zomersessies, zijn nu ook Padel-lessenreeksen toegevoegd aan het najaarsaanbod. Padel is een combinatie van tennis en squash en ideaal om in duo te doen. 
De lessen starten op woensdag 4 of vrijdag 6 september en gaan door tot eind oktober.

Schrijf  snel in via deze rechtstreeks link!

 

De brochure met het aanbod van het najaar kan u bekijken of downloaden in pdf-formaat door op onderstaande link te klikken:

Opgelet: in de gedrukte brochure staat een foutje. De lessen Aquacore in zwembad Plantin Moretus (Borgerhout) worden georganiseerd op dinsdag (niet op woensdag).

 

Zen in de zomer

Zoals elke zomer kan u ook dit jaar weer deelnemen aan de yoga- en tai chi-lessen van Zen in de zomer. In verschillende districten kan u deelnemen aan deze sessies. Deze lessen zijn volledig gratis en inschrijven is niet nodig. Ervaring is niet vereist, iedereen is welkom! Alle info en locaties kan u bekijken via deze link.

 

Korting voor personen met recht op Kansentarief

Hebt u recht op een Kansentarief? Zorg dan dat u een A-kaart hebt waarop dat aangeduid staat. Dan krijgt u namelijk 80% korting. Geef bij inschrijving uw A-kaartnummer op, anders kunnen we de korting niet verrekenen. Meer info over de A-kaart vindt u op deze webpagina of aan de balie van elk zwembad, elke bibliotheek of elk cultuurcentrum van de stad Antwerpen.
 

Drie periodes

Het aanbod is opgedeeld in periodes (voorjaar, zomer en najaar). Hieronder vindt u terug wanneer het aanbod online komt, wanneer u zich kan inschrijven en wanneer de lessen starten.
Vanaf dinsdag 9 juli om 9 uur kan u inschrijven voor het zomeraanbod.

  periodelessen starten in de week vaninfo online rondinschrijvingen starten op
voorjaar 202013 januari 20195 november 201919 november 2019 om 9 uur
zomer 20201 juni 202014 april 202028 april 2020 om 9 uur
najaar 20207 of 14 september 202023 juni 20207 juli 2020 om 9 uur

Wilt u op de hoogte blijven van Sport en Beweeg Mee?

Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. U krijgt dan een bericht voor de start van elke nieuwe inschrijvingsperiode.

Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief.

Vergeet uw inschrijving niet te bevestigen via de link die u per mail ontvangt.

Meer info

Sporting A
tel. 03 338 97 23
sportenbeweegmee@antwerpen.be

Verwante info: