Contacteer stad Antwerpen

Sponsorlogo district Merksem

Organiseer je een activiteit die of een evenement dat gesubsidieerd wordt door district Merksem en maak je er promo voor? Gebruik dan het sponsorlogo van het district. 

Projecten die ondersteuning krijgen van het district verbinden zich ertoe steeds het districtslogo te gebruiken op al hun publicaties en steeds te vermelden dat het project ondersteund wordt door het district. Indien het project via sociale media gepromoot wordt, dient de organisator volgende vermelding op te nemen: "Dit project wordt ondersteund door district Merksem." 

Het sponsorlogo van district Merksem bestaat uit:

  • een blokje 'stralende A'
  • een spatie
  • een blokje 'Merksem' 

Het sponsorlogo komt altijd in kleur tenzij de publicatie, website of ander kanaal volledig eenkleurig is of wanneer alle sponsorlogo’s en partners in 1 kleur worden geplaatst.

Hieronder kan je het sponsorlogo downloaden:

Sponsorlogo CMYK - voor druk - in kleur - JPG

Sponsorlogo RGB - voor digitaal gebruik - in kleur - JPG

Voorbeeld sponsorlogo

Aarzel je over hoe je het sponsorlogo moet plaatsen? Op de poster van het Merksemse Zomerpark - dat overigens ook gesponsortd werd door Schouwburg Noord - zie je hoe het moet. 

Andere huisstijlelementen

Heb je niet voldoende aan bovenstaande downloads of wil je als freelance vormgever toegang tot de volledige huisstijl van district Merksem? Vraag toegang aan tot het huisstijlplatform via deze link: https://eloket.antwerpen.be/nl/aanvraag/platform-merk-en-huisstijl