De atleten van Team Belgium op de nieuwe indoorskibaan Aspen

Beleef de Olympische Winterspelen voluit in Antwerpen

Op vrijdag 9 februari starten de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang (Zuid-Korea). In het Korea House, het officiële Olympische huis dat wordt opgebouwd aan de gloednieuwe indoorskibaan Aspen in Wilrijk, beleeft u de Spelen voluit met heel wat gratis winterse (sport)activiteiten, (live-)uitzendingen van onze Belgische wintersporters en een gezellige winterbar.

Korea House, hét Olympische belevingscentrum van Vlaanderen

Fan van de Olympische Spelen? Dankzij het Korea House hoeft u niets te missen van de Winterspelen in Zuid-Korea! Kom van zaterdag 10 tot en met zondag 25 februari in het Korea House supporteren voor uw favoriete atleten van Team Belgium tijdens de live- of heruitzendingen op groot scherm. Tijdens de Discovery Tour door het Korea House leert u alle Belgische atleten kennen. En dat zijn er redelijk veel, want voor deze Winterspelen kunnen we rekenen op de grootste delegatie van Belgische atleten sinds WO II. Ideaal om daarna uit te pakken met uw kennis van onze Olympische wintersporters. 

Een Olympische krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie wordt het Korea House nog leuker! In het gezellige winterdorp amuseert u zich tijdens tal van gratis activiteiten:

  • test zelf uw favoriete wintersport uit, zoals snowboarden, curling, ijshockey, schaatsen en zelfs biatlon.
  • maak een mooie foto van uzelf als Belgian Bullet in de bobslee photo corner.
  • ontdek alle info over de verschillende wintersporten die u in ons land kan beoefenen in de standjes van de verschillende wintersportfederaties
  • kom naar een van de themadagen:

Praktisch

van zaterdag 10/2 tot en met zondag 25/2
indoorskipiste Aspen, Moerelei 123, 2610 Wilrijk
Gratis
alle praktische info  en het laatste nieuws vindt u op www.koreahouse.be  

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!