Nisran Azouaghe

Dansen zoals vroeger op derde Retrofuif

Heb jij je vroeger te pletter gedanst in de Wilrijkse jeugdhuizen? Duik opnieuw in de nostalgie op de derde Retrofuif van de Wilrijkse jeugdhuizen. Afspraak op zaterdag 12 oktober in zaal Theadrôme.

Booodt, Jeugdcontactclub, De Fakkel, Tombe en Djevano. Wie bij deze namen de benen voelt jeuken, weet dat het hier gaat om oude jeugdhuizen. Heel wat Wilrijkenaars brachten er hun jeugd door in de jaren ’60, ’70 en ’80. Koppeltjes beleefden er hun eerste slow en aan de toog ontstonden vriendschappen voor het leven. 

Op zaterdag 12 oktober komt die gouden tijd opnieuw tot leven op de tweede ‘Retrofuif van de Wilrijkse jeugdhuizen’ in zaal Theadrôme aan de Heistraat. DJ Danny Van Tichelen draait de beste hits van toen terwijl u uw dansmoves kan herontdekken en oude vrienden tegen het lijf loopt. Tickets kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij cultuurcentrum De Kern.

Matinee in het teken van de Bevrijding

Ook dit jaar wordt de retrofuif voorafgegaan door een matinee. Omdat de 75e verjaardag van de Bevrijding wordt herdacht, wordt dit dansfeest in een aangepast kleedje gestoken. Een discobar draait muziek uit de jaren van en na de Tweede Wereldoorlog en er worden beelden vertoond van de vrolijke dagen na de bevrijding van Antwerpen door de Geallieerde troepen. Tickets voor de seniorenmatinee kosten 2,5 euro en zijn eveneens verkrijgbaar bij cultuurcentrum De Kern.  


Meer info

  • Retrofuif van de Wilrijkse jeugdhuizen en seniorenmatinee
  • zaal Theadrôme, Heistraat 56, Wilrijk
  • tickets kosten 2,5 euro voor de matinee en 5 euro voor de retrofuif - klik op de links om rechtstreeks tickets te bestellen via cc De Kern.
  • za 12/10 - matinee met gebak van 14 tot 16 uur, retrofuif van 20 uur tot 02.00 uur
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!