Lopende mensen in een groene omgeving Swa De Heel

Geitencorrida krijgt eenmalige lente-editie

De ‘Geitencorrida – Memorial Jean Van Onselen’ maakt op zaterdag 3 maart een unieke zijsprong naar het sportcentrum Mariënborgh aan de Doornstraat. Jong en oud zijn er welkom voor een veldcross in een groen decor.

De loopwedstrijd voor jong en oud zou normaal plaatsvinden in het centrum van Wilrijk op zondag 10 december 2017 . Door een plotse sneeuwbui kon de wedstrijd niet in veilige omstandigheden doorgaan en werd ze dus afgelast.

Het sportevenement wordt verplaatst naar zaterdag 3 maart en vindt plaats op het domein van sportcentrum Mariënborgh aan de Doornstraat. In plaats van de gebruikelijke stratenloop krijgen de lopers er een aantrekkelijk crossparcours voorgeschoteld door de velden en bossen rond de sporthal. Zo kunnen de lopers het groene grensgebied ontdekken tussen Wilrijk en Edegem.

De loopafstanden blijven ongewijzigd waardoor de 'Geitencorrida - Memorial Jean Van Onselen' een aantrekkelijk sportevenement blijft voor het hele gezin. Inschrijven kan via de website of op de wedstrijddag zelf. De sporters kunnen zich omkleden en opfrissen in de kleedruimtes van de sporthal Mariënborgh. Wie met de wagen komt, parkeert zijn voertuig het best op de Doornstraat.

Overzicht en inschrijven

    Afstand Leeftijd Startuur Inschrijfprijs Inschrijven
400 meter 4 tot 8 jaar 14.30 uur gratis Klik hier
1200 meter 9 tot 12 jaar 14.45 uur gratis Klik hier
4500 meter +13 jaar en volwassenen 15.00 uur 2 euro vooraf - 4 euro op de wedstrijddag Klik hier
7500 meter +13 jaar en volwassenen 15.45 uur 2 euro vooraf - 4 euro op de wedstrijddag Klik hier

Info

Geitencorrida - Memorial Jean Van Onselen

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!