Contacteer stad Antwerpen

Frederik Beyens
Een sfeerbeeld van de Wilrijkse buitenspeeldag in 2019.Tom Cornille

Jeugddienst Wilrijk

De jeugddienst is er zowel voor kinderen als voor ouders. We maken je wegwijs in het jeugdige aanbod van het district Wilrijk en de stad Antwerpen. Hier alvast 5 redenen om eens binnen te springen.

 1. Je zoekt een fijne vrijetijdsbesteding. Jeugddienst Wilrijk organiseert met WILdebras een uitgebreid activiteitenaanbod in de schoolvakanties en Atelier Wilson op woensdagmiddag voor kinderen en jongeren vanaf 4  jaar. Daarnaast laten we je ook kennismaken met de Wilrijkse jeugdverenigingen en ander vrijetijdsaanbod in het district.
   
 2. Je wil graag zelf activiteiten begeleiden. Jeugddienst Wilrijk is steeds op zoek naar gemotiveerde jongeren (die minstens 16 zijn of dit jaar worden) om ons team van vrijwilligers te versterken voor de begeleiding van eigen activiteiten. Heb je zin om mee te doen? Contacteer ons!
   
 3. Je wil iets organiseren met je jeugdvereniging, met vrienden of hebt gewoon een creatief idee. De jeugddienst helpt je hierbij, we voorzien een ondersteuning voor kleine en grote jeugdevenementen. We helpen je ook op weg bij de organisatie van je evenement. 
   
 4. Je jeugdvereniging zoekt ondersteuning. Spring eens binnen of neem contact met ons op en dan bekijken we hoe we jullie kunnen helpen. 
   
 5. Je wil van je laten horen. We geven je de kans om je stem te laten horen over beslissingen van het districtsbestuur die voor jou belangrijk zijn.

Meer info

Jeugddienst Wilrijk
Heistraat 34a, 2610 Wilrijk
tel. 03 828 01 64
jeugddienst.wilrijk@antwerpen.be
Of vind ons leuk op Facebook: jeugddienst Wilrijk

Verwante info: