cc De Kern

Vier dagen Familiefestival in Park van Eden


Theater, circus, muziek en een spectaculaire vuuract: je vindt het allemaal op 13, 16, 20 en 23 augustus op het Familiefestival in het Wilrijkse Park van Eden.

Op zichzelf is het Park van Eden in het zuiden van Wilrijk al een bezoekje waard, maar in augustus creëert het festival er een onweerstaanbaar aanbod. Vier woens- en zondagen strijken er artiesten neer die gratis optredens geven voor jong en oud.

De eerste dag, zondag 13 augustus, staat volledig in het teken van de hoelahoep. Ringenbezweerster Wietske en plooikunstenaar Milan tonen eerst hun kunstjes in ‘De Grote Hula Show’ en daarna mogen de kinderen zelf aan de slag met hoepels.

Op woensdag 16 augustus komen de Noorse goden op bezoek met een heleboel spannende voorleesverhalen en de voorstelling ‘Grieg in ’t Groen’. Daarin ontdekt het meisje Frigga dat ze ooit zelf een godin was.

Vuurspektakel

Ook niet te missen zijn het vuurspektakel van Hot Rod (eveneens op woensdag 16 augustus) en een interactief popconcert op zondag 20 augustus. Op de laatste dag, op woensdag 23 augustus, kan je genieten van een spectaculaire acrobaat die een metershoge lantaarnpaal beklimt.

Tussendoor zorgen de jeugddienst en de bib steeds voor leuke workshops en boeiende voorleesmomenten.

Alle voorstellingen zijn gratis. Voor de voorstelling 'Grieg in 't Groen' moet je wel vooraf je plaats reserveren via de website van cc De Kern.

Info

Familiefestival Park van Eden

  • Zondag 13, woensdag 16, zondag 20 en woensdag 23/8 vanaf 14 uur
  • Park van Eden - toegang via Krijgslaan en Kleine Doornstraat, Wilrijk
  • Programma op www.ccdekern.be/familiefestival
  • Gratis

Ook cinema en zomerbar in het Park van Eden

In augustus bruist het van de activiteit in het Park van Eden! Naast het Familiefestival kan je er ook twee avonden genieten van openluchtcinema met de filmtoppers Dode Hoek (donderdag 17/8) en T2: Trainspotting (donderdag 24/8). Daarnaast zorgt de zomerbar Chillrijk.be van 10 tot 25 augustus voor een zonnig luilekkersfeertje. De ideale uitvalsbasis voor of na het Familiefestival!

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!