Stad Antwerpen

Wandelen en genieten in Oosterveldwijk


Dubbel feest op zondag 24 september in de Wilrijkse Oosterveldwijk: de buurt houdt haar jaarlijks wijkfeest en ‘Wilrijk Wandelt’ organiseert wandelingen.

 

Wilrijk Wandelt’ is de jaarlijkse afspraak voor fervente stappers en iedereen die van een gezellige herfstwandeling houdt. De Wilrijkse wandelclubs hebben verschillende trajecten uitgestippeld die u de mooiste plekjes van Wilrijk en omgeving tonen.

Het startpunt bevindt zich dit jaar in Centrum Oosterveld aan de Groenenborgerlaan. Tussen 9 en 15 kan u er met uw gezelschap beginnen aan de trajecten van 4 of 8 kilometer, die op maat zijn van het hele gezin. Om 13.30 uur vertrekt er een begeleide groepswandeling.

Ontdek al wandelend de wijk

Wie de Oosterveldwijk beter wil leren kennen, kan zich inschrijven voor een begeleide architectuurwandeling. Een gids met kennis van zaken toont u de mooiste plekken van de Oosterveld- en Elsdonckwijken. Deze wandelingen vertrekken om 10 uur en 14 uur. Klik op het tijdstip van uw voorkeur om vooraf in te schrijven. Het aantal plaatsen is immers beperkt.

Nagenieten op het Oosterveldfeest

Voor of na uw wandeling wordt u gastvrij ontvangen door de buurtbewoners. Op het Oosterveldfeest vindt u een grote rommelmarkt en tal van eet- en drankstandjes. Voor kinderen is er leuke animatie en Radio Minerva zorgt voor muziek.

Meer info

Wilrijk Wandelt

  • zo 24/9 van 9 tot 15 uur
  • Vertrekpunt: Centrum Oosterveld, Oosterveldlaan 216, Wilrijk
  • Meer info bij de Sportantenne

Oosterveldfeest

  • zo 24/9 van 10 tot 18 uur
  • Centrum Oosterveld, Oosterveldlaan 216, Wilrijk
  • gratis

 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!