Wilrijkse 55-plussers halen meer uit internet tijdens Digitale Week

Wil u uw eerste stappen zetten in de wereld van apps en iPads? Of bent u al mee, maar wil u nog meer uit uw tablet of smartphone halen? Kruis 25, 26 en 27 april aan in uw agenda, want dan is het weer digitale week in Wilrijk. 

Het concept is bekend: Wilrijkse 55-plussers kunnen drie dagen lang deelnemen aan een reeks gratis workshops over computers en het internet. Sommige sessies zijn ideaal voor beginners. Daarin gaat u bijvoorbeeld aan de slag met Facebook of leert u via Whatsapp contact houden met vrienden of familie aan de andere kant van de wereld. Of misschien wil u liever weten hoe u uw voordeel kan doen op een van de vele webshops. Andere workshops helpen u om uw kennis van onder meer het besturingssysteem Android verder te verdiepen.

Alle workshops vinden plaats in het Wilrijkse districtshuis (Bist 1). En dit jaar zijn er voor het eerst ook sessies in de vooravond.

Programma

Dinsdag 25 april:

  • 9.30 uur: Android voor gevorderden 
  • 17 uur: communiceren via de tablet met Whatsapp, iMessage, Viber…

Woensdag 26 april:

  • 9.30 uur: iPad voor gevorderden
  • 17 uur: veilig surfen op het internet

Donderdag 27 april:

  • 9.30 uur: kopen en verkopen via internet
  • 14 uur: Facebook voor beginners

Schrijf u nu in!

Wil u deelnemen aan een van de workshops tijdens de digitale week? Schrijf u dan in bij de seniorenconsulent van het district Wilrijk via 03 338 53 77 (tijdens de kantooruren) of via senioren.wilrijk@stad.antwerpen.be. Wacht niet te lang met uw inschrijving, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Meer informatie

Digitale week
Districtshuis, Bist 1, Wilrijk
inschrijven via 03 338 53 77 of senioren.wilrijk@stad.antwerpen.be (vermeld duidelijk de sessie waarvoor u zich wil inschrijven)  
gratis
di 25, wo 26 en do 27/4

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!