Contacteer stad Antwerpen

Frederik Beyens
Een illustratief beeld van twee werknemers die de handen in elkaar slaan.Getty Images

Lokale bedrijven houden jobbeurs op 23 september

Wist je dat er in en rond Wilrijk heel wat interessante vacatures zijn? Ontdek ze tijdens de 'Jobbeurs Antwerpen'. Die wordt op maandag 23 september georganiseerd in de Blikfabriek in Hoboken.

Wilrijk telt heel wat sterke bedrijven met ronkende namen, die veelal gevestigd zijn aan de A12 (Boomsesteenweg) of in de bedrijvenzone Terbekehof. Samen met andere bedrijven uit Hoboken en Aartselaar vormen zij de bedrijvenvereniging Handel & Industrie Werkt (HIW).

Jobbeurs op 23 september

Omdat deze bedrijven heel wat interessante openstaande vacatures hebben, slaan ze de handen in elkaar en organiseren ze de Jobbeurs Antwerpen. Deze vindt plaats op maandag 23 september tussen 10.00 en 16.00 uur. Plaats van afspraak is de expozaal van de Blikfabriek (Krugerstraat 232) in Hoboken.

Er zijn vacatures voor zowel hoog- als laaggeschoolde profielen. Op de beurs zijn ruim dertig bedrijven vertegenwoordigd. Daarbij grote namen zoals Umicore, Coca Cola en AZ Rivierenland.

Op zoek naar een leuke job in je eigen regio? Kom zeker een kijkje nemen op de Jobbeurs Antwerpen! 

Een organisatie van HIW in samenwerking met de VDAB, met de steun district Wilrijk, district Hoboken en de gemeente Aartselaar.

Praktisch

  • Jobbeurs Antwerpen
  • Expozaal Blikfabriek (Krugerstraat 232, 2660 Hoboken
  • maandag 23 september 2024 van 10.00 tot 16.00 uur
  • Meer informatie op de website van HIW.

Is jouw bedrijf gevestigd in de regio Wilrijk-Hoboken-Aartselaar en wil je deelnemen aan de Jobbeurs Antwerpen? Klik dan op deze webpagina voor meer informatie.

Affichebeeld met alle informatie die ook wordt gedeeld via het webartikelHandel & Industrie Werkt
Affiche van de Jobbeurs Antwerpen 2024