Ellen Verlinden van Handel & Industrie Wilrijk.District Wilrijk

Vind een nieuwe baan op de HIW-jobbeurs

Op zoek naar werk? Of toe aan nieuwe uitdaging? Neem dan zeker een kijkje op de jobbeurs van Handel & Industrie Wilrijk op vrijdag 13 september in het Beerschotstadion.

Handel & Industrie Wilrijk-Aartselaar (HIW) bundelt de krachten van een heleboel kleine en grote ondernemers in Wilrijk en sindskort ook Aartselaar, waarvan een heel aantal gevestigd is in de industriezone Terbekehof. Daar is al heel wat activiteit, maar ook nog een pak openstaande vacatures.

Om die in te vullen, organiseert HIW voor de tweede keer een grote jobbeurs. "Op vrijdag 13 september stellen ruim 25 bedrijven zich in het stadion van voetbalclub Beerschot voor aan potentiële werknemers", vertelt Ellen Verlinden van HIW. "Maar op onze jobbeurs vind je niet alleen de bedrijven uit Wilrijk en Aartselaar, maar ook andere grote bedrijven uit de grote regio zoals Engie en Umicore zullen er van de partij zijn."

De vacatures zijn zeer uiteenlopend. "Het gaat om vacatures met een technisch profiel: zowel ingenieurs als productiearbeiders, maar er zijn even goed administratieve functies. Kom dus zeker een kijkje nemen, er is voor elk wat wils", besluit Ellen Verlinden.

Nu al de vacatures bekijken?

Dat kan op de website van de HIW-jobbeurs. Klik er op de namen van de deelnemende bedrijven en u kan meteen de jobaanbiedingen bekijken.

Meer info 

Jobbeurs HIW

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!