Werkingssubsidie aanvragen voor Antwerpse jeugdverenigingenUnsplash

Werkingssubsidies aanvragen voor jeugdverenigingen, hoe zit dat nu?

Vanaf 2019 zijn de districten bevoegd voor de subsidies voor jeugdverenigingen. Elk district beslist nu zelf over de subsidiemogelijkheden en daardoor kunnen er voor jouw vereniging verschillende deadlines of mogelijkheden bestaan. We maken je graag even wegwijs en bieden hieronder een overzicht:

Een overzicht:

Subsidies voor jeugdverenigingen worden digitaal aangevraagd in een centrale databank. Het is belangrijk dat je weet tot welk district je behoort. Alle aanvraagformulieren zijn in de databank terug te vinden bij het onderdeel 'districten'.

Deurne, Merksem, Antwerpen, Hoboken en Ekeren:

Deadline 31 oktober 2019 voor jeugdverenigingen waarvan het werkingsjaar loopt van begin september tot eind augustus. De verenigingen waarvan het werkingsjaar loopt van januari tot december dienen het aanvraagformulier in tussen 1 januari 2020 en 28 februari 2020.

Wilrijk:

Deadline 31 oktober 2019 voor werkingssubsidies jeugdverenigingen met werkingsjaar van september tot augustus. Voor verenigingen met werking van januari tot december ligt de deadline op 28 februari 2020. Lees meer info over de Wilrijkse jeugdsubsidies

Berendrecht – Zandvliet – Lillo:

Geen deadline op 31 oktober 2019, communicatie volgt later aan de jeugdverenigingen.

Berchem:

Deadline 28 februari 2020 voor alle verenigingen, geen deadline 31 oktober 2019.

Borgerhout:

Deadline 1 maart 2020 voor alle verenigingen, geen deadline 31 oktober 2019

 

Nog vragen? 

De jeugddienst van jouw district helpt je graag verder. Hieronder vind je een overzicht van alle jeugdsubsidies per district. Vind je de juiste weg niet? Laat het weten via  jeugddienst@antwerpen.be 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!