De Lijn

Zorgeloos 2019 in met de feestbussen van De Lijn

Wilt u 2019 veilig beginnen? Haal dan uw gratis ticket in huis voor de feestbussen en -trams van De Lijn!

Wilrijk besluit 2019 met een knaller van een Radio Modern-fuif op de Bist in het kader van Wintervonk. Wilt u vervolgens nog verder vieren in Antwerpen en nadien zorgeloos weer thuis geraken? Dan kan u rekenen op de feestbussen en -trams van De Lijn.

Onderaan deze webpagina vindt u alvast detailinfo over het aanbod van bus- en tramlijnen van De Lijn in de Antwerpse regio en enkele bus- en tramdiensten die door Wilrijk passeren.

Oudejaarsnachtbiljet gaat digitaal

Dankzij de steun van het district Wilrijk kan u ook dit jaar gratis gebruik maken van alle feestbussen en –trams van oud op nieuw. Het gratis Oudejaarsnachtbiljet is enkel verkrijgbaar als sms-ticket.  U hoeft dus niet meer de deur uit om uw Oudejaarsnachtbiljet op te halen. Maar u mag niet vergeten het op voorhand online aan te vragen.

Hoe werkt het?

Op deze webpagina vindt u vanaf begin december een link naar een registratiepagina.  Na registratie krijgt u een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van uw sms-oudejaarsticket.  U kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één gsm-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen zal maken, elke reiziger dient namelijk steeds over een geldig vervoerbewijs te beschikken. 

Meer informatie

Meer informatie over het Oudejaarsnachtbiljet, de dienstregelingen en reiswegen vindt u vanaf begin december via www.delijn.be/oudejaar.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!