Kleinesteenweg
Heraanleg Terbekehofdreef

In september starten de nutsmaatschappijen met de voorbereidende werken in en rond de Terbekehofdreef. Nadien wordt de Terbekenhofdreef, de Dynamicalaan, de Fotografielaan en de Moerelei deels of helemaal heraangelegd.

Openbare Werken
Nutswerken in Wilrijk

Nutsmaatschappijen kunnen in Wilrijk werken uitvoeren. Deze werken verlopen volgens bepaalde afspraken om de hinder te beperken.

Het nieuwe pilootproject 'tuinstraten' is van start gegaan. Vijf districten zullen geselecteerde straten permanent vergroenen en verblauwen (bevorderen van infiltratie). Het district Wilrijk heeft de Aziëlaan voorgesteld als pilootproject tuinstraat.
In de Aziëlaan groeit een tuinstraat

Van 11 juni 2018 tot en met 14 oktober 2018 loopt in de Aziëlaan een testperiode als voorbereiding op een volledige herinrichting als tuinstraat. Gedurende 4 maanden kunnen de bewoners binnen het project ‘Hier groeit een ...

Berkenveldplein
Op naar een vernieuwd Berkenveldplein

Op 26 maart 2018 startte de aannemer met de werken aan het Berkenveldplein. Hij vernieuwt het plein, de rijwegen, de parkeerstroken, de voetpaden en de plantvakken in de voetpaden aan de kant van de huizen. Er worden in totaal ook 45 nieuwe bomen ...

het Palletje
Groenenborgerlaan