Kleinesteenweg
Julius de Geyterstraat
Heraanleg Julius de Geyterstraat

De districtsbesturen van de districten Antwerpen en Wilrijk investeren in de vernieuwing van de voetpaden, straatverlichting en de aanleg van extra parkeerplaatsen in de Julius De Geyterstraat tussen de Gladiolusstraat en Julius De Geyterstraat 239.

Berkenveldplein
Werken in de Elsdonklaan
rio-link
Het nieuwe pilootproject 'tuinstraten' is van start gegaan. Vijf districten zullen geselecteerde straten permanent vergroenen en verblauwen (bevorderen van infiltratie). Het district Wilrijk heeft de Aziëlaan voorgesteld als pilootproject tuinstraat.
Aziëlaan wordt tuinstraat

Het nieuwe pilootproject 'tuinstraten' is van start gegaan. Vijf districten zullen geselecteerde straten permanent vergroenen en verblauwen (bevorderen van infiltratie). Het district Wilrijk heeft de Aziëlaan voorgesteld als ...

Oversneslaan
Fort VI-straat
Oudebaan
Gloednieuwe Oudebaan in het verschiet

Het district Wilrijk hecht veel belang aan een groene, veilige en aangename woon- en winkelomgeving. Daarom liet het districtsbestuur een plan opmaken voor de Oudebaan waarbij de volledige straat en riolering wordt vernieuwd.

Koningin Elisabethstraat
Voorontwerp Koningin Elisabethstraat

Het district hecht belang aan een veilige en aangename woonomgeving. Daarom liet het samen met RioLink een voorontwerp opstellen voor een heraanleg van de Koningin Elisabethstraat.