Beelden uit de zes Wilrijkse wijken: Oosterveld/Elsdonk, Koornbloem, Hoogte, Valaar, Neerland en CentrumDistrict Wilrijk

Ontwerp-bestuursakkoord Wilrijk

In het district Wilrijk is het ontwerp van bestuursakkoord voor de periode 2019-2024 bekendgemaakt. De samenstelling van het districtscollege blijft onveranderd.

In het district Wilrijk zijn de partijen N-VA, CD&V en Open Vld een ontwerp-bestuursakkoord overeengekomen voor de bestuursperiode 2019-2024.

De onderhandelaars van de drie partijen zaten de afgelopen weken rond de tafel en werkten een ontwerp-bestuursakkoord uit: ‘6 unieke & diverse wijken, samen één Wilrijk’. Dat zal als leidraad dienen voor de bestuursperiode 2019-2024. 

U kan de inhoud van het ontwerp-bestuursakkoord raadplegen door hier te klikken of via de link onderaan deze webpagina. 

 

Samenstelling districtscollege onveranderd

Kristof Bossuyt (N-VA) zal in de nieuwe coalitie opnieuw de functie van districtsburgemeester opnemen. Ook de samenstelling van het districtscollege blijft onveranderd in vergelijking met de vorige bestuursperiode:

districtsschepen Hans Ides (CD&V); 

districtsschepen Linda Verlinden (N-VA);

districtsschepen Werner Theuns (Open Vld);

districtsschepen Robert Moens (N-VA).

 

Installatievergadering op 8 januari

De nieuwe Wilrijkse districtsraad en het -college worden geïnstalleerd op dinsdag 8 januari 2019. Deze vergadering vindt plaats om 20.00 uur in de raadzaal van het districtshuis en is openbaar.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!