Dien uw duurzaam project voor Antwerpen in voor 1 oktober. stad Antwerpen

Dien uw duurzaam project nu in bij het Projectenfonds

Hebt u zin om een duurzaam project op te starten? Of zoekt u financiering voor uw idee voor een duurzame stad? Dien uw idee dan zeker in voor 1 oktober en maak kans op een subsidie van het projectenfonds duurzame stad.

Antwerpen wil een duurzame stad zijn waar iedereen aan kan meewerken. De stad geeft daarom via het projectenfonds een premie voor vernieuwende en duurzame projecten. 

Welke projecten komen in aanmerking?

Met elk project dat bijdraagt aan het verder verduurzamen van Antwerpen en dat op een of andere manier vernieuwend is, komt u in aanmerking voor de premie. Bij voorkeur ontwikkelt u een project waarin u samenwerkt met bewoners of de gebruikers optimaal betrekt. U kan maximaal 15.000 euro ontvangen voor uw project.

Wie kan een project indienen?

Vertegenwoordigt u een groep bewoners, een kennisinstelling of een bedrijf en wil u een duurzaam project opstarten op het grondgebied van de stad Antwerpen, of één van de districten, dan kan u een aanvraag indienen. 

Hoe inschrijven?

U kan inschrijven via het nieuw elektronisch formulier. Vergeet de nodige bijlagen niet toe te voegen!

Meer info?

Lees meer over het projectenfonds, het reglement en hoe u een aanvraag kan indienen. Op de website van stadslab2050 leest u inspirerende verhalen over eerdere projecten.

Let op: deadline voor nieuwe projecten is 1 oktober 2018!

Projectenfonds in cijfers
2|3
Projectenfonds in cijfers
2|3
Projectenfonds in cijfers
2|3

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!