Ontdek de kunstwerken van Bram Van Meervelde met de Antwerp Museum App

Kunstenaar Bram Van Meervelde maakte maar liefst vier kunstwerken voor de wijken Harmonie en Klein Antwerpen. Op 6 en 11 mei werden de werken, samen met de kunstenaar, feestelijk ingewandeld. Nu kun je ook zelf op pad gaan met de gratis Antwerp Museum App.

De bewoners van de wijken Klein Antwerpen en Harmonie kozen tijdens een buurtoverleg voor kunstenaar Bram Van Meervelde om hun wijk van kunst te voorzien.

Vier kunstwerken om te ontdekken

Van Meervelde ging aan de slag en maakte niet één maar vier werken voor de buurt. Die kregen de namen 'Muurke Stamp', 'De Spade van Arthur', 'Vangrails' en 'Molshopen' mee.

De werken van Van Meervelde zullen een jaar lang blijven staan, tot mei 2019. Daarna wordt beslist of de werken eventueel permanent in de buurt zullen blijven.

Ga zelf op pad met de gratis Antwerp Museum App 

U kunt nu ook zelf op ontdekkingstocht gaan in postcode 2018 met de gratis Antwerp Museum App. Die kunt u downloaden in de App Store of Google Play. In de app vindt u de tour 'Expo 2018'.

Ook de kunstwerken die in de andere wijken van postcode 2018 worden geplaatst, zullen in doorheen het feestjaar 2018 aan de wandeltour toegevoegd worden. Veel wandel- en kunstplezier!

 

De Spade van Arthur
Mark Rietveld1|3
Vangrails
Mark Rietveld1|3
Molshopen
Mark Rietveld1|3
2
Leaflet | Esri, NAVTEQ, DeLorme, Stad Antwerpen
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!