Marion Kahane

Op zoek naar uw voorouders?

Bent u op zoek naar uw familiegeschiedenis?
Benieuwd wie uw voorouders waren?
Of geïnteresseerd wat u allemaal over hen kan vinden?

Met Familiekunde Vlaanderen regio Antwerpen zet u uw eerste stappen in de wereld van de genealogie of stamboomkunde. Zij bieden u samen met het FelixArchief de cursus 'Speuren naar je voorouders' aan. De cursus richt zich tot beginnende stamboomonderzoekers.

In de cursus 'Speuren naar je voorouders' leert u hoe u informatie over uw voorouders kan terugvinden. Familiekunde geeft u de basis mee voor een stamboomonderzoek en helpt u de familiepuzzel te vervolledigen. Wat waar kan teruggevonden worden, komt zeker aan bod.

De lessen vinden plaats op vier opeenvolgende vrijdagnamiddagen telkens van 13.30 tot 16 uur. Deze cursus biedt ook aanvullend en kosteloos een voordracht over vreemdelingendossiers en het dateren van oude familiefoto's. U kan ook apart inschrijven voor deze voordrachten.
Inschrijven voor de cursus kan via de rode knop op de website van Familiekunde Vlaanderen regio Antwerpen.

Daarnaast zijn de medewerkers van Familiekunde Vlaanderen onze vaste partner voor de trefmomenten in de leeszaal van het FelixArchief. Zij staan u graag met raad en daad bij als u vragen heeft over uw stamboom.


Praktisch:
van 13u30-16 uur
vr.9/3, 16/3, 23/3, 30/3: cursus
20/4: voordracht vreemdelingendossiers
27/4: voordracht oude familiefoto's

35 euro
info via reg.antwerpen.cursussen@gmail.com
www.familiekunderegioantwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!