Programma Cultuurmarkt
Cultuurmarkt van Vlaanderen: ontdek het programma

Op zondag 25 augustus geeft de Cultuurmarkt het startschot voor het nieuwe cultuurseizoen. In de hele binnenstad geniet u van gratis live optredens en ontdekt u nieuwe cultuuractiviteiten.Bekijk het programma van de Antwerpse bibliotheke ...

Ingang bibliotheek en cultuurcentrum Luchtbal
Ontdek kunst in de stad met de Antwerp Museum App
Zelf aan de slag met een oude drukpers in Museum Plantin-Moretus in Antwerpen
Ontdek de Antwerpse musea

Antwerpen verwent museumliefhebbers. Er is heel wat kunst en geschiedenis te ontdekken in de musea van de stad. Maar waar beginnen? Ontdek de Antwerpse musea hier!

Beeld in de stad
Kunst in de publieke ruimte

Het Middelheimmuseum is, in tegenstelling tot andere sculptuurparken wereldwijd die zich terugtrekken in hun natuurgebied, uniek in zijn relatie met de stedelijke context.

Kunst in de stad
Antwerpse Hedendaagse Kunstscene

Ben jij een echte kunstjunkie? Dan moet je Antwerp Art zeker in de gaten houden. Blijf op de hoogte van nieuwe kunstinitiatieven en tentoonstellingen in de Antwerpse kunstscene. Het Antwerp Art Weekend mag je zeker niet missen. Een driedaagse ...

Matthias Schoenaerts in A Death of a Shadow
Films streamen via Mijn Bibliotheek

Spraakmakende documentaires, straffe (kort)films, films voor kinderen én boeiende wereldcinema. Via de Antwerpse bibliotheken kan u gratis films streamen van het online-'video on demand'-platform Dalton.be.

Een groep enthousiaste mensen met hun handen in de lucht.
Bekijk vacatures voor vrijwilligers

In de databank van Vrijwilligerswerk Antwerpen vindt u heel wat vacatures voor vrijwilligers. Op basis van uw interesses, vaardigheden en andere voorkeuren kan u zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij u past.