Zes medewerkers van Bibliotheek Bist temidden kasten vol boeken.Benoit Vermeeren

Stemt u mee Bibliotheek Bist naar de overwinning?

De Wilrijkse Bibliotheek Bist dingt mee naar de titel van ‘Beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel’. De winnaar wordt bepaald via onder meer een publieksstemming in augustus. Breng dus nu uw stem uit!

De Wilrijkse Bibliotheek Bist is genomineerd voor de titel van ‘Beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel’. De winnaar wordt onder meer bepaald door een publieksstemming via internet. Die start op 1 augustus en loopt een maand.

Elke twee jaar verkiezen het vakmagazine Bibliotheekblad en de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheken, Archieven en Documentatiecentra (VVBAD) de beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel. Uit 24 nominaties selecteerde de vakjury zes kandidaten, waaronder Bibliotheek Bist.

Op 19 september kennen we de winnaar. Die wordt bepaald door een vakjury en het publiek. Dat kan gedurende de ganse maand augustus zijn stem uitbrengen op www.bibliotheekblad.be

Breng hier uw stem uit!

Klik hier om naar de webpagina te gaan waar u een stem kan uitbrengen voor Bibliotheek Bist.

Deelnemen

“Liefde voor literatuur delen”

“Bibliotheek Bist, de districtsbibliotheek van Wilrijk, maakt deel uit van de bibliotheken van Antwerpen maar is vooral lokaal erg ingebed. Samen met cultuurcentrum De Kern maken we werk van een boeiend cultureel aanbod op maat van onze inwoners”, vertelt bibliothecaris Birgit Vanackere van Bibliotheek Bist.

“We kunnen dit realiseren mede door de inzet van onze vele vrijwilligers die de bib tot bij de mensen brengt, want we willen er zijn voor en door onze bezoekers. Met veel auteurslezingen, leesclubs, voorleesuurtjes in verschillende talen, boekstartmomenten, samenleesgroepen enzovoort willen we onze liefde voor literatuur delen met onze lezers.”

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!