Matthias Schoenaerts in de film Death of a ShadowDalton | Cultuurconnect

Project film streaming verlengd tot 1 maart 2020

Nog tot 1 maart 2020 streamt u als lid van de Antwerpse bibliotheken een heleboel films en documentaires helemaal gratis en 'on demand'. Dit pilootproject wordt opnieuw verlengd in afwachting van een streamingdienst voor alle bibliotheken in Vlaanderen.

Dalton Distribution

Geniet thuis van een uitgebreide selectie van kwalitatieve, Belgische en internationale (kort)films, documentaires, wereldcinema en kinder- en jongerenfilms. De Antwerpse bibliotheken werken hiervoor samen met het streamingplatform Dalton, dat gratis toegankelijk is via uw Mijn Bibliotheekaccount. Dalton biedt hiermee een aanvulling op de bestaande dvd-collecties in de bibliotheken.

DOCVILLE

Naar goede gewoonte lokte filmfestival DOCVILLE dit voorjaar weer heel wat documentaire filmliefhebbers naar Leuven. Zelf het festival gemist? Op www.dalton.be vindt u de winnaars van vorige jaren, festivalfavorieten en andere straffe documentaires terug.

MOOOV

Filmfestival MOOOV brengt iedere keer films die een uitmuntende beeldtaal combineren met sterke maatschappelijke thema's. Op www.dalton.be ontdekt u een staalkaart aan straffe wereldcinema die voorheen ook al op het festival te zien waren.

Hoe werkt het?

De streaming gebeurt via Mijn Bibliotheek volgens een eenvoudig stappenplan:

  • Heb je nog geen Mijn Bibliotheekaccount? Registreer je dan eerst via mijn.bibliotheek.be
  • Surf naar www.dalton.be
  • Klik rechtsbovenaan op Aanmelden
  • Kies voor Aanmelden via MijnBibliotheek
  • Meld je GRATIS aan met je Mijn Bibliotheekaccount​

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!