Online cursussen bij u thuis via uw 'Mijn Bibliotheek'-accountGetty Images

Volg deze zomer tot 30 cursussen gratis via uw bibaccount

Is het in de zomervakantie wat rustiger? Dan is dit de ideale periode voor uw persoonlijke ontwikkeling. De bibliotheken lanceren 30 online cursussen om u in vast te bijten.

Vanaf 1 juli gratis via uw bibaccount.

 

In de bib, bij u thuis of op uw vakantiebestemming

Als lid van de bib kan u van thuis uit gratis online cursussen volgen. De bibliotheek werkt hiervoor samen met Skillstown. Via uw Mijn Bibliotheekaccount kan u inloggen op hun website waar u een cursus kiest.

Met een online cursus bent u niet gebonden aan plaats en tijd. U volgt de cursus wanneer het u uitkomt, in de bibliotheek, bij u thuis of op uw vakantiebestemming.

 

Van digitale vaardigheden, Time Management tot Spaans leren

Als bibliotheekabonnee kan u kiezen uit een selectie van 30 cursussen. De onderwerpen gaan over digitale vaardigheden, talen en vrije tijd. De trainingen bestaan uit modules theorie en praktijkopdrachten. Bijkomend krijgt u elke maand ook gratis toegang tot een ‘webinar van de maand’.

 

Leren, dat doet u een heel leven lang

Bibliotheken zetten in op levenslang leren. Leren doet u natuurlijk niet alleen op de schoolbanken. Ook na uw studies, blijft u uzelf ontwikkelen. Bewust en onbewust. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker via het internet. De bibliotheek kiest er voor om haar aanbod uit te breiden met een kwalitatief aanbod van online cursussen.

 

Meer informatie

De cursussen vindt u terug via de onderstaande link. Als lid van de Antwerpse bibliotheken kan u met uw Mijn Bibliotheek account inloggen.

Lees zeker ook het stappenlan op www.antwerpen.be/bibcursussen.

Verwante info:

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Jacques Wybauw

Waar vind ik de cursussen ?

Jouw avatar
Astad Contactcenter

Beste Jacques, u kan de cursussen bekijken wanneer u inlogt in uw bibaccount. Alle info op https://bit.ly/2xqAFq4.