Mobiliteit en Parkeren Antwerpen Elisabeth Verwaest

GAPA heet voortaan 'Mobiliteit en Parkeren Antwerpen'

Sinds 2014 is GAPA (het Gemeentelijk Autonoom Parkeer- en mobiliteitsbedrijf Antwerpen) ondergebracht bij de afdeling mobiliteit binnen het bedrijf Stadsontwikkeling. Om deze verankering nog meer op de kaart te zetten, en om de onlosmakelijk verbinding tussen mobiliteit en parkeren sterker in de verf te zetten, gaat GAPA sinds kort door het leven als Mobiliteit en Parkeren Antwerpen.

Naast de nieuwe naam, komt u hoogstwaarschijnlijk ook het nieuwe logo steeds vaker tegen. Binnenkort worden eveneens de parkeertoezichters in een volledig nieuw jasje gestopt. Door de naamsverandering en het nieuwe logo, wordt het hopelijk voor iedereen duidelijk dat Mobiliteit en Parkeren Antwerpen volledig deel uitmaakt van de stad. 

Mobiliteit en Parkeren Antwerpen
3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
hermansroger

Misschien kom ik te weinig buiten maar ik heb een vermoeden dat te weinig controle gedaan wordt in de Kronenburgwijk. In de week, na 19u en vooral tijdens het weekend - ook als geen evenementen zijn in het Sportpaleis - zie ik vaak auto's met vreemde nummerplaten gans het weekend geparkeerd staan. Foutparkeren is ook schering en inslag; op voetpaden, zebrapaden, pleintjes en voor eigen - niet gebruikte - garages. 'k Zou graag terug meer parkeerwachters in't straat zien.

Jouw avatar
Silke.Lamoen

Dag Herman, we geven jouw melding door. Bedankt voor de feedback.

Jouw avatar
amalanassamin

zie ik vaak auto's met vreemde nummerplaten gans het weekend geparkeerd staan. Foutparkeren ; op voetpaden, zebrapaden, pleintjes en voor eigen - niet gebruikte - garages. ik Zou graag terug meer parkeerwachters op ons Stratenstraat.er is geen parking voor ons die belastingen betelen,maar wel er paringen voor de reset