Sportpaleis en Lotto Arena

Parkeerschijf in buurt rondom Sportpaleis

In de buurt rond het Sportpaleis en de Lotto Arena geldt bewonersparkeren. Dat betekent dat bewoners hier met een bewonersvergunning vrij kunnen parkeren. Bezoekers die in deze buurt op straat willen parkeren, moeten (van maandag tot en met vrijdag vanaf 18 uur tot middernacht en op zaterdag en zondag van 9 tot 24 uur) een parkeerschijf achter de voorruit leggen. Met die schijf kunnen zij maximaal twee uur (gratis) parkeren.

Bezoekers die geen correcte blauwe parkeerschijf leggen of langer dan twee uur parkeren, lopen het risico om bij terugkeer naar hun auto een retributiebon te vinden. Op het stadsplan ziet u in één oogopslag welke straten in de blauwe zone vallen.

Onbeperkt parkeren kan wel nog in onder meer de Slachthuislaan en de Noordersingel. Ook het openbaar vervoer of parkeren op een van de park en rides rond de stad is vaak een aantrekkelijk alternatief.

Denk eraan dat het bij evenementen heel druk is in de buurt rondom het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Op www.sportpaleis.be vindt u een overzicht van alle activiteiten in het Sportpaleis en de Lotto Arena (let op: vink enkel Sportpaleis en Lotto Arena aan).

Op die website kan u ook terecht voor meer informatie over parkeren in de buurt van het Sportpaleis en over hoe u die evenementenhal het makkelijkst bereikt.

4 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
w.lac@hotmail.com

Met al die wegenwerken op de noordersingel en slachthuislaan vallen er een massa parkeerplaatsen weg momneteel.En dan daarbij nog de moeilijke doorstroming van het verkeer erbij.

Jouw avatar
Adeline2

Het zou beter zijn dat men overdag de p+r parkeerders hier inde buurt van 't sportpaleis beboet zodat wij meer parkeerplaatsen hebben en ook bestelwagens en firmawagens eveneens bant in onze wijk.Op de Bisschoppenhoflaan word zelfs op het voetpad geparkeerd zowel tijdens een evenement als gewoon(bestelwagens,ter hoogte van nummer 72/74)doe daar is iets aan zodat het fiets en voetpad niet in een 1000 merengebied veranderd bij regen weer.

Jouw avatar
zoltan

Van wanneer loopt mijn bewonerskaart omgeving sportpaleis?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste zoltan, om dit na te kijken hebben we persoonsgegevens nodig. U neemt hiervoor dus best telefonisch of via mail contact op met ons parkeerbedrijf. U kan hen bereiken op het nummer 03 727 16 60 of via mail naar info@gapa.antwerpen.be.