Monteur plaatst zonnepanelen op een dak

Groepsaankoop zonnepanelen van start

Wil u ook met de opbrengst van de zon uw energiefactuur doen dalen? Schrijf u dan zeker in voor de samenaankoop zonnepanelen van de Provincie. U kan nog meedoen tot en met 8 augustus.

De zon is in staat om uw energiefactuur sterk te doen dalen.

Heeft u een eigen woning, dan is het dak daarvan de ideale plaats om de zon te oogsten. Dat kan met een zonneboiler (voor warm water) of met zonnepanelen (voor elektriciteit).

Nog tot en met 8 augustus 2017 kan u deelnemen aan de samenaankoop van zonnepanelen van de Provincie Antwerpen. U kan zich via deze link inschrijven.

Samen met anderen een offerte aanvragen levert u vele voordelen:

  • U krijgt een scherpe prijs.
  • De informatie is helder en objectief.
  • De installateur is gekwalificeerd.
  • U ontvangt een uitgebreide garantie op de producten.

 

Ga na of uw dak geschikt is

Met de handige website www.zoominopuwdak.be ontdekt u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. U vult hier enkele vragen in en krijgt een inschatting over het aantal panelen dat u op uw dak kan plaatsen en de verwachte opbrengst. U kan dan met de rekentool berekenen hoe snel u uw investering terug verdient.

 

Groene tip: combineer zonnepanelen met een groendak

Een groendak is de beste bescherming voor uw zonnepanelen. Dankzij de planten warmen het dak en de panelen niet zo snel op in de zomer. De panelen verslijten daardoor minder snel. Bovendien ligt het rendement van een oververhit zonnepaneel tot 5% lager dan wanneer dit voldoende gekoeld is.

En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt een groendak er ook voor dat de luchtkwaliteit verbetert, aangezien de planten de lucht zuiveren.

Op de website www.zoominopuwdak.be vindt u nog meer informatie en tips over groendaken. U leest er alles over de voordelen van een groendak, of u schakelt aan een voordelig tarief de hulp in van een professioneel groendakadviseur.

 

Nog meer weten over zonnepanelen?

Kom dan op donderdag 22 juni naar het EcoHuis. Van 19 tot 21 uur kan u gratis de infosessie ‘PV-installatie: zin en onzin?’ volgen.

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!