Contacteer stad Antwerpen

stad Antwerpen
voorbeeld van website Antwerpen voor Klimaatwww.antwerpenvoorklimaat.be

Ontdek het laatste nieuws op Antwerpen voor Klimaat

Hoe kan ik mijn huis in de zomer verkoelen? Welke premie kan ik aanvragen voor het ontharden van mijn tuin? Welke stappen onderneemt de stad om haar CO2-uitstoot te verminderen? Eén adres voor al je vragen: www.antwerpenvoorklimaat.be 

Een beter klimaat begint bij…

De komende jaren staat de stad voor heel wat uitdagingen. Samenwerken is daarom cruciaal om de engagementen voor een klimaatneutrale en klimaatrobuuste stad waar te maken. Met de opmaak van het nieuwe Klimaatplan 2030 werden de eerste bouwstenen al gelegd.

De stad Antwerpen wil nu vooruit en zet ook volop in om haar inwoners te ondersteunen en brengt het klimaatbeleid dichter bij de Antwerpenaren met een nieuwe website: www. antwerpenvoorklimaat.be. Dit nieuwe online platform brengt helder in beeld wat de klimaatambities zijn voor het Antwerpen van morgen en welke concrete acties en maatregelen daaruit voort komen.

Antwerpen doet mee

Deze nieuwe website is de online vertaling  van het nieuwe Klimaatplan 2030. De website  bundelt alle klimaatinitiatieven die het stadsbestuur onderneemt en die je zelf kan nemen als bewoner, verhuurder, ondernemer, vereniging, school of kinderdagverblijf.

Doe inspiratie op door verhalen van echte Antwerpenaren te lezen en lees hoe de stad jou kan ondersteunen. Benieuwd naar de ambitie van de stad? Ook dat kan je terugvinden op de nieuwe website. Ontdek praktische info over premies en subsidies en schrijf je in voor leuke workshops en leerrijke webinars.

EcoHuis Antwerpen

EcoHuis Antwerpen blijft dé plek om fysiek af te spreken als je meer wil weten over de duurzame plannen van de stad. Komende activiteiten, inspirerende verhalen en nieuwsberichten zal je echter vanaf nu vinden op www.antwerpenvoorklimaat.be

Antwerpen voor Klimaat

Ontdek, lees, doe mee en maak samen Antwerpen voor Klimaat.

Meer info

Verwante info: