vuilnisophaler
Ophaalkalender 2018

Eind 2017 heeft u het magazine ‘Minder Afval Kalender’ in uw brievenbus ontvangen, deze bevat ook uw ophaalkalender voor 2018.

afvalsticker 2018

Week van de afvalophaler

van 20 tot 25 november organiseren de stad Antwerpen en Interafval voor het tweede jaar op rij de Week van de afvalophaler, een nationale campagne. Dit keer staan zowel de ophalers als de recyclageparkwachters in de kijker. Zij verdienen een ...

Laat uw hond niet overal plassen

Leer uw hond om niet overal zijn poot te heffen waar hij wil. Dat veroorzaakt (geur)overlast. De urine beschadigt aanplantingen, straatmeubilair en gevels. Bovendien is urine onhygiënisch op plaatsen waar mensen spelen, zitten, wonen of werken.

Milieuhinder melden

Ondervindt u overlast van geluid, geuren of stof? Wilt u water- of bodemverontreiniging melden? Of andere milieuhinder? Contacteer dan onmiddellijk De Blauwe Lijn van de lokale politie.

trashtune
TrashTunes verhuizen naar scholen

Binnenkort verhuizen de zingende vuilnisbakken van de stad Antwerpen naar de Antwerpse scholen. Scholen met interesse kunnen een TrashTune overnemen voor ...

televisie
vuilnisbak
Glascontainers

Denk aan de nachtrust van uw buren, gebruik de glascontainer enkel van 7 uur tot 22 uur.Hieronder een overzicht van alle glascontainers in Antwerpen.