stad Antwerpen
Sportopia Afterwork

Afterwork voor bedrijven op 14/9

Wil je met je collega’s de bounz trampolines trotseren? Van een tubing baan glijden of elkaar uitdagen op een hindernissenbaan? De afterwork@Sportopia is een ideaal teambuildingsmoment voor collega’s met zin voor avontuur.

Op vrijdag 14 september nodigt Sporting A collega’s van Antwerpse bedrijven uit voor een sportieve afterwork in Sportopia, het sportpretpark met verschillende sportieve, verrassende en spectaculaire attracties op een oppervlakte van maar liefst 5000 m².

Sportopia ontvangt de hele zomer lang (tot 4/11) kinderen en hun (groot)ouders, maar 14 september staat in het teken van bedrijven. Het sportpretpark is dan exclusief geopend voor een afterwork. 

Programma

  • 17 uur: onthaal in de Parkloods (Damplein 35, 2060 Antwerpen)
  • 17.30 -19 uur: alle teams kunnen zich uitleven op de verschillende attracties
  • Aansluitend wordt een drankje aangeboden in zomerbar Bar Noord.

Praktisch

  • min. 7 en max. 15 personen per team (meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk)
  • prijs: 150 euro per team
  • Sportopia ligt in Park Spoor Noord. Zo geraak je er.

Kledij

Om veilig te kunnen sporten trek je best stevige schoenen aan. Sportieve kledij zorgt er dan weer voor dat je makkelijk kan bewegen. Draag je juwelen? Laat die dan voor één keer thuis. Tijdens het sporten kan je ze niet alleen kwijtraken, maar je kan je er ook mee verwonden.

Veilig opbergen

Op Sportopia kan je gebruikmaken van een locker waar je je spullen veilig in opbergt. Haal je sleutel bij de kassa. In ruil hiervoor geef je je identiteitskaart af. 

Verlies je alsnog iets? Vraag er dan naar aan de kassa. Met een beetje geluk heeft een eerlijke vinder jouw verloren voorwerp al opgemerkt.

Inschrijven

Is deze afterwork in Sportopia iets voor jouw collegateam? Schrijf dan in via onderstaande blauwe knop.

Inschrijven

Contact

sportopia@stad.antwerpen.be
03 338 97 84 (enkel tussen 9 en 17 uur)