stad Antwerpen
Halloween in de Antwerpse zwembaden

Beleef een geweldig griezelige Halloween in het zwembad

Tip voor een onvergetelijk griezelige Halloweenervaring: kom op woensdag 31 oktober naar zwembad Arena in Deurne, Sorghvliedt in Hoboken of Park van Merksem en beleef een spookachtig zwembadbezoek. Moe-ha-ha-ha...

Zin om Halloween eens een keertje op een originele manier te vieren? Wij weten waar u het coolste Halloweenfeest van dit jaar beleeft: kom Halloweenzwemmen in de Antwerpse zwembaden.

Op woensdag 31 oktober verwelkomen zwembad Arena, zwembad Sorghvliedt en zwembad Park van Merksem u voor een huiveringwekkende zwembeurt in ultieme Halloweensfeer. Dat betekent een frisse duik tussen de spoken, zombies en andere griezelige schepsels met op de achtergrond de beste Halloweendeuntjes, een gezellige en onvergetelijke ervaring. Na het zwemmen krijgt u nog een kom smakelijke pompoensoep aangeboden en neemt u nog een leuke foto in de fotohoek.

Kleurwedstrijd 

Voor kinderen tot 12 jaar is er nog een leuke kleurwedstrijd. Download hieronder de kleurplaat, laat ze mooi inkleuren door uw kids en breng ze mee naar het zwembad op woensdag 31 oktober. Elke deelnemer ontvangt in ruil voor hun mooie kleurplaat een leuke prijs.  

Praktisch

Halloweenzwemmen
woensdag 31 oktober 2018
van 18 tot 21 uur
Locaties:

Prijs: u betaalt de normale toegangsprijs aan de kassa.
Blokken: om iedereen de kans te geven om te komen Halloweenzwemmen, wordt er gewerkt in blokken. Zo kiest u tussen een zwembeurt van 18 tot 19.30 uur of een zwembeurt van 19.30 tot 21 uur.

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!