stad Antwerpen
Round3 Boksgala

Boks! Round 3 knalt in Antwerpen

Thaiboks, taekwondo, boks, Mixed Martial Arts (MMA), kickboks, muay thai, full contact karate, krav maga, savate en sandaIs,... Vechtsport in al haar facetten, oersport van alle tijden die op 1 december extra in de kijker staat dankzij Round 3 Antwerpen.

Zijn thaiboks, MMA en boks uw ding? Zak dan af naar Antwerpen voor Round 3, het vechtsportspektakel bij uitstek. U ziet er straf opkomend talent strijden voor titels binnen deze 3 disciplines. Alle deelnemers zijn stuk voor stuk gedreven sporters die vechten voor een plaats en erkenning. Voor vele sporters blijft dat doel een droom, maar voor de aller besten wordt het werkelijkheid.

Zo bood de eerste editie van Round 3 in 2016 een springplank voor Berchems thaibokser Youssef Challouki die als beginnend prof in de ring kroop en presteerde als nooit tevoren. Die topprestatie ging niet onopgemerkt voorbij. Challouki, alias de Piranha, tekende een contract bij Enfusion.

Om maar te zeggen dat u op Round 3 sporters zult zien die het nog heel ver kunnen schoppen. Talenten met een flinke portie ambitie waarvan u getuige kan zijn.

Programma

vrijdag 30/11

 • open weging voor de sporters binnen het thaiboks en de MMA

zaterdag 1/12

 • 13 uur: deuren open
 • 14 tot 17 uur: voorprogramma met wedstrijden thaiboks en MMA
 • 18 tot 23.30 uur: programma met wedstrijden thaiboks, MMA en boks Antwerpen vs Belfast

Nordin Ben Moh en Saïd Boumazoughe > present!

Round 3 pakt dit jaar uit met twee ambassadeurs; Nordin Ben Moh en Said Boumazoughe. Zij zijn de gezichten van dit vechtsportspektakel en zullen de atleten aanmoedigen en hen prijzen overhandigen. De populaire Antwerpse thaibokser Nordin, ook wel gekend als 'gentleman, maar in de ring een beest', erkent dat Antwerpen boordevol talent zit. Naast zijn wedstrijden steekt hij dan ook graag tijd en energie in gasttraining van jonge sporters. Saïd Boumazoughe is Antwerps rapper 'Eazy Lo', theater- en tv-acteur. U kent hem ongetwijfeld van Patser, een film van Adil El Arbi en Bilall Fallah en zijn deelname aan de Slimste Mens. Saïd is meer dan ooit een rolmodel voor jong Antwerpen en jongeren van ver erbuiten.

vzw Round 3 Antwerpen

Sinds begin dit jaar bestaat er een unieke samenwerking tussen erkende vechtsportclubs The Bulldogs, Team Unbreakable​, Said Gym, Team Trooi, Antwerp Piranhas en Boxing Instruction Merksem. Onder de naam vzw Round 3 Antwerpen bundelen ze hun krachten om Antwerpse atleten, talenten en risicovechtsportclubs meer kansen te geven.

Praktisch

 • vr 30/11 om 20 uur: open weging
  za 1/12 om 13 uur: deuren open met start van de wedstrijden om 14 uur
 • Sporthal Het Rooi 1, Berchemstadionstraat 73, 2600 Berchem
 • prijzen in VVK:
  > standaardticket €20
  > VIP-ticket €50
  > VIP-ticket met drank en hapjes (enkel in VVK) €80
 • prijzen de dag zelf:
  >standaardticket €25
  > VIP €50
 • VVK voor clubleden gebeurt via de deelnemende clubs
 • VVK voor niet-clubleden kan op zaterdagen 17 en 24 november tussen 9.30 en 13.30 uur bij boksclub The Bulldogs, Bredabaan 210 in Merksem

Bereikbaarheid

Sporting A moedigt verplaatsingen te voet en per fiets aan, indien nodig gecombineerd met het openbaar vervoer. Er wordt extra fietsenstalling voorzien aan Sporthal Het Rooi.

Wie alsnog met de auto wil komen, vindt de snelste en/of slimste route naar de sporthal via de routeplanner van Slim naar Antwerpen.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!