Victoriano Moreno
Jelle Vermeersch

“De strafste verhalen uit de Ronde”

Aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen kan u naar de voorstelling ‘Bahamontes on Tour’. “We brengen de verhalen van het wielermagazine Bahamontes op het podium met klinkende namen uit de wielerwereld”, zegt presentator Jonas Heyerick.

Na 2 edities van de voorstelling ‘Groote Sluitingsprijs Bahamontes’ in Gent, strijkt de ploeg van Bahamontes met een nieuwe voorstelling neer in Antwerpen. Jonas Heyerick is naast presentator van de voorstelling ook hoofdredacteur van Bahamontes: “‘Bahamontes on tour’ staat volledig in het teken van de Ronde van Vlaanderen.”

Sportmatinees

“Het wordt een avondvullende en hartverwarmende ode aan de koers. Dat gebeurt met een mix van interviews, muziek, humor en poëzie. Je kan het nog het best vergelijken met de succesvolle sportmatinees uit de jaren 60. Toen zakte heel wat volk af naar de parochiezalen waar journalisten sportlui interviewden en de mensen genoten van een namiddagvullend programma. Wij brengen een eigentijdse versievolgens Bahamontes-recept.”

Straffe verhalen

“Ook nu halen we bekende en vergeten namen uit de wielerwereld naar het podium. We mikken op kopmannen en knechten. Op winnaars van de Ronde en renners die het net niet haalden. Welke gasten precies, dat kan ik nog niet verklappen. Sowieso hoor je de strafste en meest ontroerende verhalen uit de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen”, besluit Jonas.

Meer info

Bahamontes on Tour
Arenbergschouwburg
tel. 03 202 46 11
www.arenbergschouwburg.be
22,50 euro
za 6/4 om 20.15 uur

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!