Victoriano Moreno
Gezin doet mee met de FietelingJonathan Ramael

Fietseling: trap samen de 20, 40 of 60 km

Merksem gaat op zondag 2 juni opnieuw de sportieve toer op. Smeer uw benen én uw fietsketting in voor Fietseling, de fietsklassieker voor het hele gezin. Drie routes tonen u de mooiste plekjes in en rondom Merksem. Onderweg kan u een gratis foto aan de Schelde laten maken als aandenken!

Wielervereniging WTC Merksem stippelde 3 routes voor u uit: 20, 40 en 60 km. Elke route brengt u naar mooie plekjes in de streek. 

Start en einde aan Bouckenborghpark

Het moment waarop u vertrekt en aankomt bepaalt u zelf. U kan vertrekken tussen 9 en 13 uur in het Bouckenborghpark. Daar eindigen de routes ook. 

Werken uw remmen, versnellingen of fietsverlichting niet naar behoren? Een fietshersteller staat paraat voor kleine herstellingen. Bovendien geniet u 's namiddags - van 12 tot 18 uur - van muziek en toffe animatie bij een verfrissend drankje en een snack.

Een foto aan de Schelde als aandenken aan de 40 en 60 km

Kiest u voor de route van 40 of 60 km? Dan neemt u onderweg de overzetboot over de Schelde. Als aandenken aan uw fietstocht en het toffe uitzicht aan de Schelde, neemt een fotograaf tijdens het wachten op de overzetboot een leuke foto van u en uw fietsgezelschap. De foto kan u na het evenement gratis downloaden via www.merksem.be/fietseling.  

Gratis deelname met uw A-kaart

In ruil voor een A-kaartbon van 10 gespaarde punten kan u gratis deelnemen aan de Fietseling. U kan uw bon zelf verzilveren bij de voorinschrijving. Spaar zeker ook een puntje aan de A-kaartzuil op de dag zelf.

Niet genoeg punten op de A-kaart? Geen erg, want inschrijven is niet duur. Je kan deelnemen voor 3 euro per persoon. Heb je recht op een kansentarief? Dan betaal je 60 eurocent.

Praktisch

Fietseling
zondag 2 juni 2019
start tussen 9 en 13 uur | muziek en animatie van 12 tot 18 uur
3 euro VVK | 5 euro kassa, enkel bancontact | 60 eurocent kansentarief 
gratis met 10 A-kaart punten | <12 jaar gratis

vertrek en aankomst in Bouckenborghpark
Bredabaan 555, Merksem

Route 20 km

Route 40 km

Route 60 km

Via bovenstaande links kan u inschrijven voor de route van uw voorkeur. U kan de afstand  nog steeds kosteloos aanpassen op de dag zelf.

Kom op zondag 2 juni met uw ticket naar het onthaal in Bouckenborghpark. Daar krijgt u meer informatie over de routes, samen met een drankje en een koek.

 

Meer info

sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
03 338 72 68

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!