Vijftigers trommelen met stokjes op een yogabalSigrid Spinnox

Fit het najaar in met Sport en Beweeg Mee

Sport en Beweeg Mee heeft dit najaar weer een heel divers sportaanbod voor u klaar. Maak uw keuze uit de verschillende lessenreeksen en ga fit en flux het najaar in!

Sport en Beweeg Mee, dat zijn verschillende sportieve lessenreeksen om uw conditie op peil te houden, nieuwe sporten te leren kennen of gewoon gezellig met vrienden of vriendinnen in beweging te blijven. Er is altijd wel een lessenreeks te vinden in uw buurt en dit tegen een voordelig tarief.

Deze keer hebben we weer een aantal nieuwe sport- en beweegsessies in de aanbieding:

  • Aquashakuma: de zwembad-variant van de populaire Shakuma-lessenreeks. Met eenvoudige fitnessoefeningen in het water zet u tijdens deze sessie alle spieren aan het werk op het ritme van Afrobeat. 
  • Barre-workout: deze lessenreeks is een combinatie van ballet, yoga en Pilates. Het is een workout met minder risico's op blessures en minder belastend voor de gewrichten.
  • Nia light: een fitness-sessie in dansvorm, geschikt voor alle leeftijden en condities
  • Zumba Toning: net als de 'gewone' Zumba beweegt u op Latijns-Amerikaanse muziek, maar bij deze variant helpen Zumba Toning-sticks met een gewicht tussen 0,5 en 2 kilo om nog meer calorieën te verbranden.

Dit zijn slechts enkele lessen uit het volledige aanbod. Er worden lessen aangeboden met verschillende intensiteit. Heeft u een iets lagere basisconditie? Of bent u eerder op zoek naar een pittige workout: u vindt zeker een lessenreeks die bij u past!

 

Schrijf nu in!

Via onderstaande knop kan u een keuze maken en inschrijven voor de lessen van dit najaar.

Korting voor personen met kansentarief
Heb je recht op een kansentarief (vroegere verhoogde tegemoetkoming)? Zorg dan dat je een A-kaart hebt waarop dat aangeduid staat. Dan krijg je 80% korting. Geef bij inschrijving je A-kaartnummer op, anders kunnen we de korting niet verrekenen. Meer info over de A-kaart vind je op deze webpagina of aan de balie van elk zwembad, elke bibliotheek of elk cultuurcentrum van de stad Antwerpen.

Verwante info:

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Bea Van dessel

Ik zoek: BBB