stad Antwerpen

Heropening Wezenberg op 5/11

Maandag 5 maart sloot Olympisch zwemcentrum Wezenberg de deuren voor een grondige renovatie. Maandag 5 november opent het zwemcentrum opnieuw. Exact 8 maanden werd er met man en macht gewerkt aan de Antwerpse Wezenberg en het resultaat mag er zijn. Zwemfanaten kunnen voortaan genieten van een gloednieuwe inkomhal, moderne kleedkamers en bovenal een adembenemend wedstrijdbad.

Op maandag 5 november worden de eerste zwemmers al vanaf 7 uur warm onthaald in de Wezenberg. Alles mag dan wel vernieuwd zijn, de tarieven en openingsuren blijven dezelfde als vroeger. Alle bezoekers ontvangen op deze eerste zwemdag een leuke attentie.

In afwachting van de heropening kunnen zwemmers nog steeds terecht in de andere Antwerpse zwembaden. De uitgebreide openingsuren van zwembaden Groenenhoek (Berchem) en Ieperman (Wilrijk) werden de voorbije maanden zeer positief onthaald. Heel wat Wezenbergers, maar ook nieuwe zwemmers, vonden hun weg er naartoe. Beide baden blijven dan ook die uitgebreide openingsuren aanhouden tot 5 november.

Openluchtzwembad De Molen blijft langer geopend dan gewoonlijk. Nog tot en met zondag 14 oktober kunnen liefhebbers van het 50 meterlange bad er komen zwemmen in openlucht. 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!