stad Antwerpen
Night Run Golazo Sports

Loop door een pikdonker Rivierenhof tijdens de Night Run

Op vrijdag 20/10 loopt u tijdens de Runners' Lab Night Run opnieuw door een feeëriek Rivierenhof. Met een speciaal hoofdlampje legt u zo'n 9 km af over een pikdonker parcours en wordt u op verschillende plaatsen verrast door extra animatie! U kan zich nog inschrijven. 

Na een tussenpauze in 2016 vindt de Runners’ Lab Night Run dit jaar opnieuw plaats in Antwerpen. U staat er samen met 3.500 andere lopers aan de start van een coole looptocht. Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven voor een 9 kilometer lange looptocht door een pikdonker Rivierenhof. U loopt net als alle andere deelnemers met een speciaal hoofdlampje op en op verschillende plaatsen krijgt u een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid te zien. Om u genoeg ruimte en comfort te bieden tijdens uw hun looptocht, wordt er gestart in 2 golven.

Meer dan lopen

Het parcours van de Night Run bevat ook dit jaar enkele unieke passages. Zo verkent u niet alleen de donkerste stukjes van het Rivierenhof, maar loopt u o.a. ook door het prachtige Openluchttheater. Na de looptocht kan u uw beentje nog lossgoien op de afterparty met dj-set in sportpark Ruggeveld.

Inschrijven

U kan zich nog tot en met donderdag 19 oktober inschrijven via www.runnerslabnightrun.be. Wie niet op voorhand heeft ingeschreven, kan als er nog plaatsen beschikbaar zijn, ook nog de dag zelf inschrijven ter plaatse. 

Bereikbaarheid

De organisatie raadt deelnemers en supporters aan om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het Rivierenhof te komen. Plaatselijk verkeer kan tijdens het evenement op en rond het parcours lichte hinder ondervinden. Alle mobiliteitsinfo vindt u in dit webartikel.

Praktisch

 • Night Run op vrijdag 20 oktober in het Rivierenhof
 • Programma:
  • vanaf 19 uur: Afhalen borstnummers
  • 21 uur: Start wave 1
  • 21.30 uur: start wave 2
  • 22 uur: afterparty met dj
 • Alle info op www.runnerslabnightrun.be.

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!