Victoriano Moreno
Joggers in het bosJonathan Ramael

Loop gezwind 2019 in dankzij start to run

Het nieuwe jaar is begonnen: tijd voor goede en vooral sportieve voornemens! Altijd al eens willen proeven van lopen, maar nog nooit echt in gang geschoten? In februari kunt u bij verschillende Antwerpse atletiekclubs een start to runsessie volgen. Go, go, go!

Nieuwjaar = lijstjes met goede voornemens. Hebt u ook sport op uw verlanglijstje voor 2019 gezet? Dan kan u binnenkort al uw wensen omzetten in de praktijk. Want lopen is nog steeds hot. Wilt u wel eens weten hoe een runners high juist voelt? Of zoekt u gewoon naar een laagdrempelige sportactiviteit? Dan is het NU hét moment! In februari starten verschillende Antwerpse atletiekclubs met een nieuwe start to runsessie. En dat biedt u alleen maar voordelen en een grotere kans dat u slaagt in uw opzet. Niet twijfelen, maar doen!

Voordelen van start to run

  • U leert onder begeleiding van een ervaren coach op een stapsgewijze manier lopen op uw eigen tempo. Op deze manier is een start to runsessie voor iedereen toegankelijk, ongeacht zijn/haar loopniveau.
  • U loopt in groep met andere start to runners. Vooral dat in groep lopen en trainen is een perfecte stimulans om het langer vol te houden. Samen (leren) lopen is nu eenmaal aangenamer dan alleen lopen, zeker in het begin! Bovendien boekt u in groep ook sneller vooruitgang, omdat mensen elkaar aanmoedigen.

In Antwerpen zijn heel wat atletiekclubs waar u als beginnende lopers terecht kunt. Klik hieronder op de link, bekijk het overzicht, maak uw keuze en schrijf u in voor een start to runsessie.Wedden dat u de loopmicrobe snel te pakken heeft?

Kies hier uw start to runsessie bij een Antwerpse atletiekclub

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!