stad Antwerpen
Plogging

Plogging, dé fitnesstrend 2018

Plogging dat is samen zwerfvuil opruimen en tegelijk flink wat calorieën verbranden. Niet voor niets dé fitnesstrend van 2018. Blijf niet achter en probeer het uit. Zaterdag 22 september kan u deelnemen aan de plogging-actie op de Bremweide in Deurne.

Plogging = plocka + jogging

Plogging is van oorsprong een Zweedse term, een samentrekking van plocka (wat zoveel als pakken betekent) en jogging. Wie ploggt, raapt en rent en werkt zo aan zijn conditie én het milieu. Die topcombinatie groeide dit jaar uit tot een heuse fitness trend en verovert nu ook onze stad.

Laat de Bremweide blinken

Sportievelingen kunnen op zaterdag 22 september 2018 van 10.30 tot 12 uur deelnemen aan een plogging-actie op de Bremweide in Deurne. De poetsactie start aan de speeltuin ter hoogte van de ingang op de Ter Heydelaan. Samen met andere enthousiastelingen kan u kiezen voor een rustige poetsactie (al wandelend) of een intensievere plogging (al joggend) op het bestaand loopparcours van 1,6 km.

Wie ploggt, die picknickt

Na de poetsactie bent u welkom op een gezellige picknick met muziek. De picknick is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Dus schrijf best vooraf in.

Praktisch

  • Poetsactie op za 22/9 van 10.30 tot 12 uur ​
  • met picknick van 12 tot 14 uur
  • op de Bremweide in Deurne
  • afspraak aan de ingang van de Bremweide op de Ter Heydelaan, ter hoogte van de speeltuin
  • meer info vindt u in het artikel 'Laat Antwerpen Blinken' (hieronder) of via 0800 25 8 25

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!