stad Antwerpen
Laureaten sporting A

Sporting A zoekt de sportieve laureaten van 2018

Op vrijdag 8 februari 2019 zet Sporting A de Antwerpse sportlaureaten in de bloemetjes tijdens de eerste Night of the Diamonds. Kent u sportclubs of individuele sporters die hiervoor in aanmerking komen? Aarzel dan niet om het ons te laten weten!

Dat Antwerpen een echte sportstad is, moeten we u al lang niet meer vertellen. Elk jaar viert Sporting A de uitzonderlijke Antwerpse sportprestaties van het jaar met een echte topshow. En dat zal in 2019 niet anders zijn. Tijdens de eerste editie van de Night of the Diamonds vieren we zowel de sportclubs als de individuele sporters die in 2018 een topprestatie neerzetten.

Hiervoor zijn we uiteraard op zoek naar de sportieve laureaten van 2018. Hierbij doen we graag een beroep op u: hebt u met uw sportclub of individueel zo'n topresultaat geboekt dat voldoet aan onderstaande voorwaarden of kent u zo iemand? Laat het dan snel weten via onderstaande contactgegevens. 

Bezorg ons de gegevens van uw laureaat

Kent u zelf sportclubs of sportatleten die in aanmerking komen om gevierd te worden tijdens de Night of the Diamonds? Klik op onderstaande 'start'-knop en bezorg ons vóór maandag 7 januari 2019 per mail de volgende gegevens:

  • de naam van de club en/of de atleet
  • contactgegevens (e-mailadres + adres)
  • de prestatie + plaats en datum.
  • de leeftijd (enkel voor individuele sporters)
  • graag foto’s en/of videomateriaal indien mogelijk
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!