Victoriano Moreno
AG 10 MilesTom Cornille

AG Antwerp 10 Miles & Marathon 2019: gewoon doen!

De AG Antwerp 10 Miles & Marathon is meer dan een begrip voor Antwerpenaars en al wie van loopsport houdt. Of u nu meeloopt, of supportert, het blijft jaar na jaar een onvergetelijk evenement in de Scheldestad. Eentje dat duizenden mensen op de been brengt.

4 loopwedstrijden op 1 dag (28/4)

• AG Antwerp Marathon (42 km)
• AG Antwerp 10 Miles (16 km)
• AG Antwerp Short Run (5 km)
• Alpro Kids Run (1,4 km)

Het parcours van de  AG Antwerp 10 Miles is zonder meer spectaculair en uniek en brengt u door de Kennedytunnel en de Waaslandtunnel (konijnenpijp in de volksmond) met start en finish op Linkeroever. 

Het parcours van de AG Antwerp Marathon start op Linkeroever en brengt u via de Waaslandtunnel naar Rechteroever waar u doorheen verschillende Antwerpse districten loopt. De finish van de marathon ligt op de historische Grote Markt.

Nieuw: trainingsruns en 4de bevoorrading op de 10 Miles

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom zetten we in op 10 officiële voorbereidingsruns in en rond Antwerpen. Die geven deelnemers de kans om zich op een verantwoorde manier voor te bereiden en goed getraind aan de start te kunnen staan op 28 april. Verder komt er dit jaar een extra bevoorrading voor de deelnemers aan de 10 Miles-wedstrijd. Naast de 3 reeds bestaande bevoorradingsposten en de eindbevoorrading wordt er dit jaar een volwaardige 4de post toegevoegd (na ongeveer 2,5 km).

Inschrijven

SportingA hanteert verschillende tarieven voor de 10 Miles-wedstrijden. Zo zijn er naast voorinschrijftarieven voor snelle beslissers ook tarieven voor scholen, groepen en bedrijven.

Heeft u een A-kaart met Kansentarief, dan geniet u eveneens voordeel.

Via onderstaande blauwe knop vindt u nog meer info over de verschillende tarieven en kan u inschrijven.

Verwante info:

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Flip Deckers

Het is zo'n 'onvergetelijk evenement in de Scheldestad' dat er blijkbaar geen datum meer bij moet! ;)

Jouw avatar
Marleen Jespers

Hoi Flip, groot gelijk! Maar ik heb de datum er toch maar netjes ingezet hoor > zie eerste subtitel. Minder opvallend weliswaar, maar hij staat er. Inschrijven doe je via de blauwe knop. Waar wacht je nog op? 👊😁