stad Antwerpen
Zen in de zomer - Yoga Sigrid Spinnox

Zen in de zomer: yoga en tai chi voor iedereen!

Tijdens de zomermaanden kan u gratis deelnemen aan verschillende sessies yoga en tai chi. Deze lessen worden georganiseerd in verschillende districten. Ervaring of leeftijd heeft geen belang, iedereen kan meedoen! 

Ontspannen en toch actief bezig zijn: het kan tijdens een sessie yoga of tai chi. Hebt u altijd al eens willen proeven van deze sporten? Kom dan zeker het aanbod van Zen in de zomer uitproberen.

Tai chi en yoga zijn allebei meditatieve, ontspannende bewegingsvormen maar er zijn ook belangrijke verschillen. Tai chi wordt steeds rechtstaand uitgevoerd. Dat maakt dat het vooral versterkend werkt op knieën en heupen. Bij Yoga zijn er naast staande oefeningen ook zittende en liggende oefeningen, waarbij het lichaam gebruikt wordt als hefboom om bepaalde spieren te stretchen. Niets weerhoudt u ervan om ze allebei eens uit te proberen. Ze vullen elkaar heel mooi aan!

Praktisch

  • Deze sessies zijn helemaal gratis
  • Op voorhand inschrijven hoeft niet
  • Iedereen is welkom: van jong tot wat ouder, met of zonder ervaring.
  • De lessen worden in maar liefst zeven districten georganiseerd. Er is er dus altijd wel eentje te vinden in uw buurt. Heel flexibel, net zoals u kan verwachten bij een lessenreeks yoga of tai chi.

Een overzicht van het aanbod vind je hier.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Lievee

Het was een heerlijke les op de Bremweide in Deurne-Noord, mooi initiatief!