stad Antwerpen

Aanbod voor leerlingen buitengewoon onderwijs

Hier vindt u het aanbod van Sporting A voor scholen buitengewoon onderwijs.

Sportopia School

In de zomer opent Sportopia opnieuw de deuren. Scholen krijgen opnieuw de kans om met hun leerlingen te komen, tussen 18 en 28 juni of 4 en 14 september. Ook scholen buitengewoon onderwijs zijn welkom met de leerlingen die ervoor in aanmerking komen. Bij twijfel neemt u best voor de inschrijvingen contact met ons op.

Kom samen met uw klas de attracties van Sportopia ontdekken. U volgt samen met uw klas een omloop, op basis van een plan dat u van ons krijgt. Elke klas wordt door minstens één leerkracht begeleid, die meegaat van attractie tot attractie. Leerlingen van de laatste graad en het secundair kunnen extra uitdagingen aangaan.

Er wordt gewerkt in drie groepen:

  • eerste en tweede graad lager
  • derde graad lager en eerste graad secundair
  • tweede en derde graad secundair

Naast Antwerpse scholen worden de inschrijvingen ook opengesteld voor de buurgemeenten (Stabroek, Hoevenen, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Hemiksem, Kruibeke, Burcht, Zwijndrecht, Kallo en Doel). Om in te schrijven gebruikt u de login van de school voor onze sportdatabank (waarmee u ook infrastructuur reserveert), dus geen persoonlijke account.

De inschrijvingen voor juni zijn afgesloten. Inschrijven voor september kan nog altijd.

Buitengewoonmenu

Laat uw kleuters van de derde kleuterklas of vergelijkbare groepen uit het buitengewoon onderwijs kennismaken met twee sport- en twee cultuuractiviteiten. De activiteiten zijn verspreid over het schooljaar. Aanmelden voor schooljaar 2019-2020 kan vanaf begin april 2019.

Meer info

team sport en onderwijs
03 338 42 11
sportenonderwijs@stad.antwerpen.be