Victoriano Moreno

Laat Antwerpen Blinken

Samen zwerfvuil opruimen en afsluiten met een feestje? Antwerpen doet mee aan de World Clean Up Day op 15 september. Die dag wordt wereldwijd zwerfvuil opgeruimd. Poets mee de kaaien aan ’t Steen of de Boeienweide. Op 22 september worden poetshelden gezocht voor de Bremweide in Deurne.

Poets mee de kaaien aan ’t Steen of de Boeienweide

De poetsactie start aan twee kanten van de Schelde, aan ’t Steen en de Boeienweide op Linkeroever. Laat Antwerpen Blinken en kom mee zwerfvuil opruimen. Stadsmakers zorgt voor poetsmateriaal voor groot en klein: grijpers, handschoenen, vuilniszakken … Na het poetsen bent u welkom op een gezellig feest met foodtruck en muziek. Het feest is gratis, de plaatsen zijn beperkt. Graag vooraf inschrijven.

Praktisch

  • Poetsactie: za 15/9 van 15 tot 17 uur, start aan 't Steen en de Boeienweide
  • Ecofeest:  za 15/9 van 17 tot 20 uur op de Boeienweide
  • ​Graag vooraf inschrijven.

Poets mee de Bremweide in Deurne

De poetsactie in Deurne start aan de speeltuin aan de ingang aan de Ter Heydelaan.  Samen met andere enthousiaste bewoners kan u kiezen voor een rustige poetsactie of voor ploggen. Plogging is al lopend afval verzamelen. Benieuwd? Kom dan zeker naar de Bremweide en Laat Antwerpen Blinken.

Na het poetsen bent u welkom voor een picknick met muziek. De picknick is gratis, de plaatsen zijn beperkt. Graag vooraf inschrijven

Praktisch

  • Poetsactie: za 22/9 van 10.30 tot 12 uur ​
  • Picknick   za 22/9 van 12 tot 14 uur op de Bremweide
  • ​Graag vooraf inschrijven.

Meer info

Inschrijven voor de poetsacties, het feest en de picknick via deze link.​
stadsmakers@stad.antwerpen.be
0800 25 8 25

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!