Fietsend kind Sigrid Spinnox

Leer uw kind zelf fietsen

Wilt u uw kleine pagadder ook goed leren fietsen? Maar weet u niet meteen hoe u eraan moet beginnen? Met onze gloednieuwe en zeer handige brochure en bijhorende video's leert u uw kind in 5 gemakkelijke stappen op de juiste manier fietsen.

De stad wil zoveel mogelijk Antwerpenaars op de fiets krijgen. En dan kunt u niet jong genoeg beginnen. Hebt u kids die helemaal klaar zijn om te beginnen fietsen? Maak dan vanaf nu gebruik van de gloednieuwe brochure 'Leer uw kind zelf fietsen' boordevol nuttige tips en een overzichtelijk stappenplan met leerrijke oefeningen.

Leren fietsen in 5 stappen

Het ‘leren fietsen’ is opgedeeld in 5 verschillende doelen met per doel telkens een beschrijving van een basisoefening en minstens 1 uitbreidingsoefening. Na elk doel vindt u nog een spelfiche, waarmee u uw kind spelenderwijs nog wat verder kan laten oefenen op dat bepaalde doel. Dankzij het handige A6-formaat ligt deze brochure goed in de hand en neemt u hem gemakkelijk mee op uw tocht.

Instructievideo's brengen oefeningen in beeld

Van elke basisoefening vindt u telkens een korte instructievideo online. Deze video's brengen de oefeningen tot leven en maken ze heel concreet. Zo kan uw kind de oefeningen correct uitvoeren en op die manier sneller leren fietsen. Hebt u een smartphone? Dan kunt u in de brochure de QR-code scannen, die u rechtstreeks naar de bijhorende instructievideo leidt. 

Alle info over leren fietsen in Antwerpen vindt u terug op deze webpagina. Wenst u een echte brochure? U vindt ze bij de Fietsschool (Parkloods, Damplein 32, 2060 Antwerpen). 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!